Unboxing: Beautybox van november

Beauty door Redactie Ze.nl
Het Beautybox-team heeft weer een doos vol heerlijke goodies samengesteld om deze koude, donkere maand door te komen. De box staat deze maand in het teken van ontspanning, wat we wel kunnen gebruiken met de feestdagen voor de deur.
 
Oe la la, de producten in de Beautybox van deze maand zijn van harte welkom bij ons. De feestdagen brengen namelijk een hoop stress met zich mee en met deze producten houden we het allemaal een beetje in toom. Wat zit er allemaal in de leuke box? Kijk snel verder!
 
We worden blij als we deze box zien verschijnen!
 

 
Ziaja - Intima on the Valley - Fullsize / €3,99
Voor de dagelijkse verzorging van de intieme zone. Beschermt en verbetert de natuurlijke bacteriële flora. Helpt om infecties te verminderen en te voorkomen. Bestaat uit verzachtende bestanddelen, is zeepvrij en biedt een langdurig gevoel van frisheid. Gebruik slechts een kleine hoeveelheid voor de dagelijkse verzorging.
 
 
Dove - DermaSpa Goodness Body Oil - 150 ml / €9,99
Transformeer je huid van droog naar zijdezacht op drie manieren met onze Goodness3 Body Oil. Voor een stralende, egale en fluweelzachte huid. Verrijkt met Cell-Moisturisers, essentiële hydraterende bestanddelen, verkregen uit olie van natuurlijke zaden, voor een heerlijk spagevoel. Verwarm de olie in je handen en masseer in je huid. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds na het baden of douchen.
 
 
CHI - SuperSkins oil - 15 ml / €12,95
Geen dag- en nachtcrème meer nodig dankzij CHI Superskin! Verzacht, voed en bescherm je huid met de CHI Superskin 'All Skin', gemaakt van 100 procent plantaardige en biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. Deze weldadige olie is subtiel en natuurlijk geparfumeerd met de essentiële oliën van Ho-hout, Vanille, Mandarijn en Litsea. Verwen jezelf met deze luxe, totale huidverzorging.
 
 
LOOKX - Lip & Blush Stick - Fullsize / €14,95
Voor een gezonde blos op de wangen is er de Lip & Blush Stick van LookX. Breng de stick aan met stippelende bewegingen op de wangen. Vervaag daarna voorzichtig voor het beste resultaat. Dit product is niet alleen te gebruiken als blush, maar is ook zeer geschikt voor je lippen. Het bevat speciale plumping ingrediënten voor volle lippen en geeft daarnaast een prachtig kleurtje. Win-win, toch?
 

 
Hot Make-up - Nailpolish - Fullsize / €3,35
Glitter and shine! Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben we alvast gezorgd voor een bijpassend lakje. De Hot Make-up nagellak dekt goed en droogt snel. We hebben speciaal voor de decembermaand drie feestelijke kleurtjes uitgezocht. Kijk snel welke kleur jij hebt ontvangen!
 
 
Ziaja - Sample - EXTRA
De gezichtscrème voor overdag brengt de huid in goede conditie. Vult het gebrek aan van lipide. Herstelt, beschermt en verbetert de elasticiteit van de huid. Houdt vocht vast en voorkomt dus vochtverlies. Zorg voor een lange hydratatie in de diepere gelegen huidlagen. Geschikt als basis voor make-up.
 
 

Wil jij ook elke maand zo'n prachtige box, tot aan de nok gevuld met beauty, ontvangen? Meld je dan snel aan op Beautybox.nl.