Oesters goed voor je libido? No way: van deze maaltijd krijg je pas zin in seks!

Intiem door Anniek
 
Er wordt bij hoog en laag beweerd dat je oesters gewoon moét eten als je je libido een boost wil geven. Maar eigenlijk is dat helemaal niet waar! Er is namelijk ander voedsel dat wonderen doet voor je seksleven. Namelijk…
 
Is het chocolade? Zijn het truffels? Of toch knoflook? Nee, allemaal niet! Hoewel deze producten wel lustopwekkend kunnen werken, zijn ze niet de ultieme seksbooster. Maar wat is het dan wel? Dr. Lynn Nezin, auteur van het boek 'Great food, great sex' geeft ons het antwoord.
 
 
Gezond
"Het typische voedsel is lekker, maar het doet weinig voor je libido", aldus Lynn. Volgens haar moeten we het niet zoeken bij oesters en chocolade, maar bij mager vlees, diepgroene groenten en fel gekleurd fruit. Gewoon bij gezond eten dus! Dit voedsel geeft de bloedtoevoer naar je hart en poes een flinke boost. Doordat de bloedtoevoer beter is, raak je sneller opgewonden en natter en heb je meer kans op een orgasme. Woehoe, lekker hoor.
 
Waar zou de perfecte maaltijd dan uit bestaan? Bijvoorbeeld een stukje gegrilde vlees of vis, spinazie, sla of boontjes. Als dessert kun je gaan voor verse bessen, frambozen of aardbeien. Om de sfeer wat intiemer te maken kun je elkaar natuurlijk wel hapjes voeren. Dat zet meteen de toon voor de avond (die hopelijk eindigt met een goed potje vrijen in bed). Bon appetit!

Krijg jij zin in seks van een gezonde maaltijd?