Dit type koppel blijft het langst bij elkaar!

Relaties door Anniek
Elke relatie is anders. Het ene stel vecht elkaar de tent uit om vervolgens wilde goedmaakseks te hebben, het andere stel kijkt elkaar alleen maar verliefd aan. Maar welk koppel heeft nou de meeste kans op een lange relatie?
 
Misschien kun jij wel kotsen als je vriendin en haar vriendje elkaar continu zitten te betasten in jouw bijzijn of wellicht ben jij degene die altijd vastgeplakt zit aan je lover. Of staan jullie bekend als het stel dat alleen maar bekvecht over elk klein dingetje? Welk type koppel je ook bent, je denkt vast en zeker dat jullie een happily ever after zullen hebben. Maar klopt dat wel?
 
 
Stormachtig
Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat van de vier types relaties er maar één echt lang stand zal houden. Professor Ogolsky bestudeerde 9 maanden lang 376 koppels en bedacht vier soorten koppels: dramatische koppels, bekvechtende koppels, sociaal betrokken koppels en op elkaar gefocuste koppels. Verreweg de meeste mensen vielen in de categorie 'dramatische koppels'. Deze stellen brachten de minste tijd met elkaar door en hadden de meest stormachtige relaties van alle koppels.
 
De bekvechtende koppels maakten het meeste ruzie (duh), maar hun relatie bleek standvastiger te zijn dan van koppels in de dramatische categorie. De sociaal betrokken koppels hadden constant contact met elkaar via social media en de op elkaar gefocuste koppels vonden hun partner het belangrijkste in hun leven. En, welk soort koppel zou nou de langste relatie hebben?
 
 
Klef en bef
Het zijn in ieder geval niet de dramatische stellen. Hoewel een stormachtige relatie leuk en spannend kan zijn, betekent het niet dat je een lange relatie zal genieten. Nee, in plaats daarvan hadden de op elkaar gefocuste koppels de grootste kans op een lange, gelukkige relatie. Hand-in-hand over het strand slenteren, uren in elkaars ogen turen en vastgekleefd zijn aan elkaar heeft dus zo z'n voordelen. Dus als jullie klef en bef worden genoemd door mensen in jullie omgeving, weet je dat het goed zit.
 
Welk soort koppel zijn jij en je lover?