Deze dingen moet je niet met je vriendinnen delen over je relatie

Relaties door Sabine

Wanneer jij en je vriendinnen in een ruimte zijn, is het echt een kippenhok. Alles ins en outs van jullie relaties worden besproken. Toch is het beter om de lippen stijf op elkaar te knijpen wat betreft de volgende dingen.

Jij vindt het geen enkel probleem om dingen te delen met je vriendinnen en vertelt hen ronduit over die gênante escapade van afgelopen weekend. Zelfcensuur, daar doe je niet aan. Toch is er een aantal dingen die je vriendinnen niet hoeven te weten, met name dingen over je relatie. Vooral over dezelfde zaken kun je beter je mond dichthouden.



Hoe groot hij is
We weten allemaal dat er een huge verschil is tussen lengte en grootte. Zijn lengte mag je d’r gewoon uitflappen. Dat hij 1.80m is kunnen je vriendinnen ook wel inschatten. Maar hoe groot het gereedschap is dat hij daar beneden heeft bungelen, blijft een groot geheim. Gek genoeg vinden de meeste mannen het trouwens niet erg als je aan je vriendinnen vertelt dat hij groot is geschapen. Maar hoe groot groot precies is, moet wel een geheimpje blijven.
 
Zijn financiële status

Als jullie relatie een beetje serieus is, weet je vaak ook wel wat je lief te besteden heeft. Maar het is wijselijk om dit bedrag voor je te houden. Als hij een leuke spaarrekening heeft, zwijg je hierover. Maar ook als hij nog een enorme studieschuld af moet betalen, hoef je dit niet met je vriendinnen te delen.

Hoe lang hij het volhoudt

Wij vrouwen raken niet uitgepraat over seks. Het zou dus maar goed kunnen dat zijn uithoudingsvermogen de revu passeert. Hoe erg je ook glundert bij het idee zijn recordtijd met je vriendinnen te delen of hoe ontevreden je bent met de twee minuten die hij net weet te vullen, je kunt hier beter als het graf over zwijgen. Mocht je het trouwens toch graag willen bespreken, dat biedt je vriend vast wel een luisterend oor.

Waar hij onzeker over is

Het woord onzekerheid zegt het al: iets waar iemand onzeker over is. Het heeft hem waarschijnlijk best wel een flinke portie moed gekost om jou in te lichten over zijn onzekere punten. Het doet ‘m vast pijn als jij z’n flaws zomaar aan je vriendinnen doorbrieft. Als je echt niet weet hoe je hem kunt helpen met z’n onzekerheid, zou je een vriendin wel in kunnen lichten. Maar wees heel discreet en zorg dat zij dat ook is.



Hoe behaard hij is en waar
Op een warme zomerdag hebben je vriendinnen vast al kunnen gluren naar het lichaam van je vriend. Ze hebben zelf ook wel een idee kunnen vormen van het lichaamshaar dat er groeit. Maar als je lover een behaarde kont heeft waar een baviaan nog u tegen zegt, is dat niet zo heel aardig om door te vertellen. Ook zijn behaarde of juist niet behaarde zone down there hoeft niet besproken te worden.
 
Welke dirty talk hij gebruikt
Het is best spannend om dirty talk te gebruiken in de slaapkamer. Maar daar moet het ook blijven. Het is misschien heel lachwekkend om te herhalen wat je vriend tijdens een spannende nacht in je oor heeft gefluisterd, maar het was bedoeld voor your ears only.

Welke dingen bespreek jij nog meer niet met je vriendinnen over je relatie?