Waarom samenwonen met je lief het einde is

Relaties door Chiara

Samenwonen is niet alleen een ultieme relatietest en bestaat niet alleen maar uit compromissen sluiten. En naast zeuren over die sokken die naast (zucht) de wasmand liggen of wie de afstandsbediening bedient, is samenwonen ook heel leuk! 

 

 

 

Op een gegeven moment is dat heen en weer gereis echt geen doen meer. Je bent vaker bij hem thuis dan in je eigen woning, of andersom. Vaak kom je dan ook thuis en word je verwelkomd door een koelkast vol beschimmelde etensresten. En al heb je alles dubbel gekocht, zodat je bij hem niets tekort komt, zelfs dan ben jij vaak de helft van je beautyproducten kwijt. Om maar te zwijgen over de frustratie die ontstaat wanneer jij die ene spijkerbroek aan wilde trekken die toevallig bij hem in de wasmand ligt. Twee Netflix abonnementen zijn eigenlijk overbodig en twee appartementen al helemaal. Maar samenwonen is best eng… Vooral omdat jouw vriendinnen je bang hebben gemaakt met horrorverhalen over boxers die overal rondslingeren, lege bierblikjes die hun tapijt hebben geruïneerd en het helse gesnurk die hun de hele nacht wakker houdt. Maar de voordelen van samenwonen hebben ze je vast niet laten weten. Hier heb je ze! 
 

 
... Jullie verdelen de klusjes en dit doen jullie maar al te graag. No way dat jij het vuil buiten zet en hij is niet bepaald een ster in de was opvouwen.

... Huishoudelijke taken doen wordt zoveel leuker als jullie het samen doen. Wat dacht je van samen koken en elkaar af en toe laten proeven. Hoe romantisch is dat? 
 
... Kan jij ergens niet bij, krijg jij je potje appelmoes niet open? Jouw superheld staat binnen een meter van je vandaan.
 
... Jullie kunnen ongestoord overal seks hebben. Op de keukentafel, de wasmachine of gewoon in bed.
 
... Je hoeft niet elk weekend je halve garderobe mee te zeulen om naast je lover te slapen. En je hoeft niet meer bang te zijn dat die ene rok bij hem thuis ligt.
 
... De kosten delen is superfijn. Alles wat jullie nu besparen, kunnen jullie nu uitgeven aan etentjes, uitjes of zelfs een vakantie.
 
... Sharing is sowieso caring, jij hebt nu 24/7 toegang tot zijn garderobekast. Hallo warme truien! En wanneer hij een keertje geen scheerschuim meer heeft, mag hij echt wel een beetje van jou lenen.
 
 
... Wat is er fijner dan in zijn armen in slaap vallen? Dat fijne en veilige gevoel heb jij nu elke nacht!
 
... Alles voelt ineens als een date, op een vrije dag kunnen jullie samen ontbijten, lunchen, dineren of een thuisbioscoop creëren.
 
... Je hoeft hem nooit meer te missen! Hoe heerlijk is het om je boyfriend altijd om je heen te hebben?
 
Wat lijkt jou of vind jij het fijnst aan samenwonen met je lover?