Lifestyle / Winacties
Winacties

Hi- ha- horoscoop: December (+WIN!)

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!??
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Boogschutter, wat is er toch met je aan de hand deze maand? Je bent een beetje onrustig. Waarschijnlijk komt het omdat het einde van het jaar in zicht is. Voel je niet bezwaard om één van je vele ‘To Do’-lijstjes aan een vriendin te geven wanneer zij dit zelf aanbiedt. Op die manier heb je veel meer rust en kun je zelf ook volop genieten van de feestdagen.
Liefde & seks: Deze maand staat voor jou in het teken van wilde passie. Het lijkt wel of er iets in het water zit bij jullie thuis, want jij en je vriend kunnen plotseling geen genoeg van elkaar krijgen. Geen relatie? Houd je kijkers dan maar goed open: grote kans dat je de Ware Jacob deze koude maand zult tegenkomen.
Jouw heerlijke wintermoment: Jeugdherinneringen ophalen aan de keukentafel.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Don’t count the days, make the days count.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
You’re on a roll, deze maand. Ga zo door, Steenbok. Dit is de maand waarin je eindelijk risico’s durft te nemen en ze zullen goed voor je uitpakken. Doe echter geen dingen waar je zelf niet achterstaat. Men zegt wel zo mooi dat je beter spijt kunt hebben van de dingen die je wel hebt gedaan dan van de dingen die je niet hebt gedaan, maar voor jou is het deze maand belangrijk dat je ook naar je hart durft te luisteren.
Liefde & seks: Door de dalende temperatuur voel jij niet de behoefte om je sexy te kleden, maar trek jij je terug in die XXL-trui van je vriend. En laat hij dat nu eens heel opwindend vinden! Dat resulteert in een stomende sekssessie waar je volgend jaar nog veel aan zult terugdenken.
Jouw heerlijke wintermoment: Een yogapositie waar je je éindelijk in weet te wurmen zonder meteen kramp te voelen in je kleine teen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Your speed doesn’t matter. Foreward is foreward.
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Deze maand moet jij het vooral hebben van de stimuleringsdrang van anderen. Jij hebt er gewoon geen zin in en kruipt het liefst onder je dekbed om een winterslaap te houden van minstens drie maanden. Gelukkig heb je positieve mensen om je heen die je helpen je toch van je beste kant te laten zien. Wanneer je je schouders er eenmaal onder zet, merk je dat je toch best wel plezier hebt in de dingen waar je al weken tegenop zag. Uiteindelijk kom je de feestdagen superenergiek door. You go, Waterman!
Liefde & seks: Deze maand heb je geen zin om de koffer in te duiken of om je lover te verleiden. Deze maand staat heerlijk in het teken van Do it Yourself. Heerlijk ongecompliceerd en een orgasmegarantie van 100 procent.
Jouw heerlijke wintermoment: Haar dat ondanks het vieze weer perfect blijft zitten.  
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Make today so awesome, yesterday gets jealous.
  
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Vissen, toch. Het wil allemaal niet zoals jij het wilt. Je bent continu bezig met regelen van allerlei dingen die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Gelukkig weet een goede vriendin van je je regeldrang af te remmen waardoor jij weer je evenwicht vindt en deze ook vasthoudt voor de rest van de maand. Jij begint het nieuwe jaar volledig zen!
Liefde & seks: Jij en je vriendinnen lopen deze maand als een stel giechelende tieners een 18+ winkel binnen. Hint: jij bent nog wel even zoet met de aankopen die je daar zult doen!  
Jouw heerlijke wintermoment: Ontdekken dat de loempiaman op de markt je een bapaobroodje te veel heeft gegeven.  
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: If you’re always trying to be normal, you will never know how amazing you can be.
 
Ram (21 maart – 20 april)
Hoe het komt, is je een beetje een raadsel, maar om elk wissewasje dat tegen zit, schieten de tranen je in de ogen. Maar houd je groot, Ram. Het valt allemaal wel mee. Relativeren is deze maand het codewoord voor je. Baal even flink, gooi er een paar scheldwoorden uit en relativeer. Je zult merken dat het allemaal wel meevalt en veel binnen een uurtje op te lossen valt.
Liefde & seks: Jij en je lover maken er een spannende maand van. De temperatuur buiten daalt, maar die in jullie slaapkamer stijgt. Reken er maar op dat jij het komende weekend niet aan veel slaap toekomt!  
Jouw heerlijke wintermoment: Een boswandeling maken met de hond van je schoonouders.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Don’t call it a dream, call it a plan.
 
Stier (21 april – 20 mei)
Yes, december is eindelijk aangebroken. Dit is jouw maand, Stier! De kerstversiering wilde je het liefst twee maanden geleden al tevoorschijn toveren. Je hield je toch in voor je vriend die in hetzelfde huis woont als jij en nog geen zin had om zijn hoofd steeds te stoten aan één van je drie XXL-mistletoes. Je straalt helemaal en geniet van de decembermaand. Deze maand zul je ook een kleine tegenslag meemaken, maar dat mag jouw kerstpret niet drukken! Jij dealt ermee en geniet verder van de feestvreugde.
Liefde & seks: Jij, je vriend en jouw spannende kerstvrouwpakje. Meer zeggen we niet.
Jouw heerlijke wintermoment: Met je beste vriendin een kerstmarkt bezoeken in een vreemde stad.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air.  
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Jij begint deze maand goed, Tweelingen, maar is het tempo waarin jij je momenteel in het zweet werkt wel gezond voor je? Vergeet niet te ontspannen en ga eerst even tien minuutjes op de bank liggen als je thuiskomt. Voel je ook niet bezwaard om je telefoon op te pakken en om het nummer van een vriendin te draaien. Natuurlijk vindt ze het leuk om leuk nieuws te horen, maar ze is niet voor niets je vriendin en ze wil er graag voor je zijn wanneer jij even niet zo lekker in je vel zit. Je zult merken dat je je daarna een stuk beter voelt!
Liefde & seks: Het idee van Mr. Right laat je deze maand een beetje los. Degene die jij de komende weken aandacht gaat geven is Mr. Right Now. Het zal je nog verbazen wat voor vuurwerk hij kan veroorzaken in bed!  
Jouw heerlijke wintermoment: Het gezicht van je zus wanneer ze ziet wat voor een geweldig kerstcadeau je voor haar hebt gekocht.  
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Stars can’t shine without darkness.

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Hoppa! Jij bent goed bezig geweest dit jaar, Kreeft. Vorig jaar rond deze tijd stelde je een lijstje voornemens op en het is je gewoon vrij goed gelukt ze te verwezenlijken dit jaar. Schouderklopje voor jezelf! Het geeft je een ontzettend goed gevoel en dat blijft niet onopgemerkt door je omgeving. Ook niet door je baas… Een leuke nieuwe uitdaging op je werk lacht je tegemoet!
Liefde & seks: Jouw liefdesleven ziet er ook deze maand rooskleurig uit. Het seksleven van jou en je vriend is een beetje in het slop geraakt de afgelopen maanden, maar deze maand krijgen jullie de smaak weer goed te pakken en gaan jullie tussen de lakens tekeer als een stel Duracell-konijntjes .
Jouw heerlijke wintermoment: Een kerstkaart krijgen van iemand van wie je het niet had verwacht.  
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: You were born to be real, not to be perfect.
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Het is maar goed dat je een doorzetter bent, Leeuw! Deze maand krijg je het namelijk best zwaar op je werk. Je krijgt allemaal werk in je schoot geworpen dat eigenlijk al af had moeten zijn waardoor je flink strest. Gelukkig kun je het allemaal aan waardoor je een ijzersterke indruk achterlaat bij je baas.
Liefde & seks: Door de stress deze maand, ben je bekaf wanneer je hoofd eindelijk je kussen raakt. Zin om überhaupt zin te maken heb je niet. Gelukkig heb je een fantastische vriend die wel weet wat hij met jou aan moet. 
Jouw heerlijke wintermoment: Een minuut voor de wekker wakker worden.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: I never lose. Either I win or I learn.
  
Maagd (24 augustus – 23 september) 
Maagd, maagd, maagd. Je had jezelf zo voorgenomen het deze maand rustig aan te doen, maar je agenda staat weer bomvol met afspraken. Hoewel het niets voor jou is om dingen af te zeggen, is het misschien niet eens zo’n slecht idee om toch het etentje met vrienden te verschuiven naar volgende week. Gezellig is het niet, maar zo krijg je wel de rust die je zo hard nodig hebt deze maand!
Liefde & seks: Je voelde nooit de behoefte om te investeren in spannende lingerie. Deze maand voel je je een beetje avontuurlijk en schaf je een spannende jarretel aan. Je vriend weet niet wat hem overkomt.  
Jouw heerlijke wintermoment: Een warm bad met een heleboel bubbels.  
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: The ‘earth’ without art is just ‘eh’.
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Deze maand heb jij een financiële meevaller waardoor je eindelijk dat kunt kopen waar je het hele jaar al voor spaart. Maar wees financieel gezien wel verstandig, Weegschaal. Het kan namelijk nooit kwaad om een extraatje achter de hand te houden.
Liefde & seks: Deze maand is het voor jou erg rustig tussen de lakens. En dat vind je helemaal niet erg! Elke ochtend word je heerlijk uitgerust wakker.  
Jouw heerlijke wintermoment: Een oude bekende tegenkomen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Be a voice, not an echo.
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Ai, Schorpioen. Je bent deze maand een beetje uit je doen. Om je heen hoor je fantastische kerst- en oudejaarsdagplannen terwijl je zelf nog geen flauw benul hebt hoe je de feestdagen gaat doorbrengen. Wees echter niet te veel gefocust op een fantastische decembermaand. Binnenkort word je door een heel leuk persoon uitgenodigd voor een knalfuif!
Liefde & seks: het Kamasutra-boekje dat een van je vriendinnen je vorig jaar voor de grap gaf op pakjesavond, wordt eindelijk eens uit de kast gehaald. Jij en je vriend verwikkelen jullie in de meest ingewikkelde posities. Een lachsalvo hier en daar zal niet te onderdrukken zijn.
Jouw heerlijke wintermoment:  Erachter komen dat je vriend al een kerstcadeau voor je schoonmoeder heeft gekocht waardoor jij dit vervelende taakje niet meer op je hoeft te nemen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: I’m not weird. I’m a limited edition. 

Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Schorpioen-sterrenbeeldbedel
Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Boogschutter' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 december 2015.