Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 5 x plezierpakket van Ooh by Je Joue t.w.v. ?75


Oe la la, we hebben weer een juicy winactie voor jullie. Met af en toe een vibo in je poes is niks mis. Een vrouw moet immers voor zichzelf zorgen. Speciaal daarom mogen wij 5 plezierpakketten weggeven van Ooh by Je Joue.
 
Of je nou een lover hebt of niet: soms heb je gewoon een trillende vriend nodig die je snel en moeiteloos tot een hoogtepunt kan brengen. Niets tegen je vriend natuurlijk, maar af en toe heb je gewoon geen behoefte om aan iemand anders te denken. Dan komt een vibrator prima van pas. Het merk Ooh by Je Joue levert sexy speeltjes die je helpen bij een heerlijk avondje.
 
 
London love-in
Wij mogen vijf keer het 'London love-in' pakket weggeven. Klinkt exotisch, nietwaar? Het pakket heeft een waarde van €75(!) en laat je gegarandeerd de hele nacht lang trillen van plezier. Het pakket bestaat uit verschillende onderdelen. Zo krijg je een grote motor die de speeltjes aandrijft. Je klikt 'm gewoon in de vibo die je wilt gebruiken en that's it. De motor is via een USB-kabel op te laden, dus je hoeft niet te hannesen met batterijen. Handig toch?
 
Naast de motor krijg je een 'vibrating pebble', een speeltje dat in de palm van je hand past. De 'vibrating pebble' kent drie verschillende snelheden en heeft twee aparte vibratiepatronen. Zo kun je jouw ultieme genot afstellen naar je eigen smaak. Het speeltje is waterproof, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de lichaamssappen die vrijkomen.
 
In het pakket zit ook een cockring, ideaal voor die avonden samen met je lover. Ook dit speeltje heeft drie snelheden en twee vibratiepatronen. Zo kun je jullie orgasmes bijna op elkaar afstemmen. De cockring zorgt ervoor dat je vriend langer hard blijft en dat een orgasme voor jullie beiden intenser wordt. Wat wil je nog meer van de seks?

 

WIN
Wil jij dit heerlijke trillende pakket winnen voor jou (en je vriend)? Het enige dat je hoeft te doen is ons liken op Facebook, volgen op Instagram en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)