Nieuwe belachelijke trend: back breast-grab

Sport & gezondheid door Mariëlle
Houdt het dan nooit op?! Na de belly-button challenge, de collarbone challenge en de thigh gap is er nu een nieuwe, achterlijke challenge in het leven geroepen, de back breast-grab: armen gekruist achter je rug en je borsten pakken. 
 
Er is een nieuwe trend en hij is echt belachelijk. Men neme twee armen die je achter je rug kruist en dan probeer je vanuit die positie je borsten te pakken. Wanneer het je lukt zou dit bewijzen dat je in goede conditie bent, meldt de Mirror.
 

 
Waar komt de back breast-grab vandaan?
Chinese vrouwen hebben bedacht dat back breast-grab dé manier zou zijn om te checken of je lichamelijke conditie oké is. Wanneer je je borsten kunt vastpakken terwijl je je armen achter je rug gekronkeld hebt ben je slank genoeg.

Back breast-grab op social media
Om iedereen ervan te overtuigen dat ze conditioneel in tact zijn posten de Chinese vrouwen massaal selfies van deze bekrompen houding op social media. Lukt het je niet om je in deze - totaal niet ontspannen - houding te wringen, dan zou je volgens hen toch eens een dieet moeten overwegen.
 

 
Wij zijn dus moddervet
Deze challenge die onder een speciaal hiervoor in het leven geroepen hashtag het internet over stuitert is al 50 miljoen keer bekeken. Nou, wij hebben het geprobeerd en deze missie is bij ons volledig gefaald. Dus onze conditie is blijkbaar belabberd en we zijn moddervet. Ja echt, want het lukt ons echt niet. 


Bron
 
En? Heb jij het al onder de knie?