Liefde / Intiem
Intiem

Waarom vrouwen een hekel hebben aan sperma

Mannen denken dat we houden van het goedje dat uit hun yoghurtbuks komt. Hoe kan het ook anders, als het ervoor zorgt dat er een baby ontstaat in ons lichaam? Eh, newsflash! Vrouwen houden dus niet van sperma en dit is waarom!
 
1. Het is kleverig
Dit is één van de grootste redenen waarom wij vrouwen niet van sperma houden. Krijg je het goedje op je handen, dan is het net als lijm. Het plakt overal aan vast en in een poging het niet te verspreiden, moet je je soms in rare posities wringen. Nee, wij hebben het liever niet op ons, al geven de vrouwen in pornofilms onze lovers soms andere ideeën.


 
2. Het stinkt
We kunnen de geur niet precies omschrijven, maar daar mogen jullie blij om zijn. Als je nog nooit sperma hebt geroken: houden zo. Er zijn natuurlijk dingen die erger stinken, maar dit staat zeker niet op het lijstje met dingen die we graag ruiken.
 
3. Het smaakt vreselijk
Het is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van wat je lover heeft gegeten, maar sperma is niet iets dat je op je broodje zou willen smeren. De meeste vrouwen hebben het dan ook liever niet in hun mond. Can you blame them?
 
4. Het droogt afschuwelijk
Probeer maar eens die witte vlek uit te leggen aan de meneer van de stomerij. Dat grijze oudje weet precies wat jij hebt uitgespookt, want er is niets anders in de wereld dat er net zo uitziet als opgedroogde sperma. #Awkward!
 
5. Het is niet weg te wassen met water
Sperma wegwassen met water is als je billen niet afvegen na het poepen. Het wordt niet schoon en werkt gewoon niet. Je hebt altijd zeep of andere chemische goedjes nodig als je het van je lijf af wil schrobben. Zo tijdrovend.


 
6. Het is niet sexy
Wat mannen ook beweren, sperma is niet sexy. Never nooit niet.
 
7. Wij moeten het altijd opruimen
Als een man in je klaarkomt zonder condoom is hij klaar. Maar jij blijft achter met die zooi overal en dan moet je het maar weer zien op te ruimen. Daar worden we niet vrolijk van.
 
8. We kunnen er zwanger van raken
En dat is heel erg leuk, als je het wilt. Maar als je zwanger wordt zonder dat het de bedoeling was, is dat gewoon heel erg kut. Het is ook zo'n tricky goedje, dat sperma.
 
Heb jij een hekel aan het plakkerige, witte spul?