Waarom je het I Love Beauty event niet mag missen!

Beauty door Redactie Ze.nl

Ben jij fan van alles wat te maken heeft met beauty, haar en make-up? En is het alweer even geleden dat je een gezellig dagje uit hebt gehad met je moeder of beste vriendin? Dan mag jij het I Love Beauty event niet missen!
 
Wij vrouwen houden van tutten, we kunnen het uren achter elkaar doen. Een nagellakje hier, een poedertje daar; het kan ons niet lang genoeg duren. Daarom vinden we het af en toe ook heerlijk om een dagje in de spa te bivakkeren. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan móét je echt aanwezig zijn bij 'I Love Beauty' op 12 en 13 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze dag staat geheel in het teken van, je raadt het al, beauty!
 
 
Verwennen
Tijdens het evenement kun je je laten verwennen door professionals die bij verschillende standjes klaarstaan met hun beautyproducten. Je kunt advies vragen over je beautyroutine (wat is nou de beste dagcrème voor jouw huid?), heerlijke behandelingen ondergaan (zij er iemand gezichtsmaker?) of je nagels laten verzorgen (ideaal voor de feestdagen). Dat zou voor ons al reden genoeg zijn om een bezoekje te brengen aan dit toffe evenement, maar er is nog meer! Je kunt namelijk ook uitgebreid shoppen en profiteren van een heleboel heerlijke kortingen. Wij gaan alvast voor de deur liggen!
 
En alsof dit allemaal nog niet genoeg redenen zijn waarom je er 12 en 13 december bij moet zijn, wemelt het ook van de celebrities tijdens het event. Zo zijn beautyblogster Serena Verbon en de ambassadrice van de Nederlandse visagie, Xelly Cabau van Kasbergen, aanwezig om hun nieuwste beautyboek te presenteren. Dat wil je natuurlijk niet missen! 
 
 
Main Area & Workshops
Je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon lekker voor het hoofdpodium parkeren waar de hele dag door demonstraties en lezingen worden gegeven. Onder andere kapper en visagist Leco van Zadelhoff, make-up artist Mari van de Ven, Miss Lipgloss en Annic van Wonderen delen hun kennis met je. En natuurlijk kun je ook lekker zelf de handen uit de mouwen steken tijdens het evenement door met je moeder of beste vriendin mee te doen met één van de vele workshops over beauty. Gezellig bijkletsen terwijl jullie van alles leren over beauty en huidverzorging klinkt ons ideaal in de oren. 
 
Als je nu je ticket koopt, krijg je er ook nog eens gratis(!) een dagje wellness cadeau bij Elysium of de Zwaluwhoeve t.w.v. €32,50. De informatie en tickets vind je hier!
 
Met wie wil jij wel naar dit event?