Momenten waarop jij je vriend achter het behang wilt plakken

Relaties door Sabine

Je vriend is de liefde van je leven. Je bent echt heel dankbaar dat je hem hebt hoor, maar soms snapt hij gewoon niet dat hij met de volgende acties het bloed onder je nagels vandaan haalt en dat je hem even niet meer leuk vindt.

Je kunt je geen leven voorstellen zonder je lover, maar op sommige momenten kun je hem ook wel achter het behang pakken. Je houdt echt wel van hem zoals hij is, maar soms vind je hem gewoon heel stom. Bijvoorbeeld wanneer hij…

… jouw favoriete eten niet lekker vindt.

 

 

 

… en wanneer hij mekkert dat zijn moeder een bepaald gerecht veel lekkerder kan maken dan jij. Kook het dan maar lekker zelf!

… de televisie zomaar op een andere zender zet terwijl jij midden in je GTST-aflevering zit.

… zomaar de laatste cupcakes opeet.

… nog steeds een t-shirt dat hij van zijn ex heeft gekregen in de kast heeft hangen. Niet dat hij weet dat jij het weet. Maar jij weet het dus wel. En jij weet ook dat je vriend zelf dondersgoed weet van wie hij dat shirt heeft gekregen.

… liever een kat als huisdier wil dan een hond. Of andersom.

… op Valentijnsdag niets voor je heeft gekocht. Geen bos rozen, geen chocolaatjes, geen geurtje, niet eens een kaartje!

 

 

 

 

… zijn vuile was altijd half onder het bed schuift in plaats van het in de wasmand te deponeren. Tja, die wasmand is echt drie meter van jullie slaapkamer verwijderd. Dat is ook wel heel veel gevraagd.

… mompelt dat hij geen zin heeft in seks, terwijl jij halfnaakt op hem wacht wanneer hij thuiskomt omdat hij je ooit had gezegd dat hij dat ‘superopwindend zou vinden’. Je doet nog een keer iets voor hem…

… niet meteen appt, terwijl je ziet dat hij het wel heeft gelezen.

… niet meegaat naar de verjaardag van je beste vriendin omdat hij daar simpelweg geen zin in heeft.

… een foto heeft geliked van dat ene mens van wie je zeker weet dat zij hem leuk vindt. Lok het nou niet uit, makker.

… niets zegt van je nieuwe peperdure beha.

… hij de wc-bril omhoog laat. Je vindt ‘m extra stom wanneer hij ’s nachts de bril niet naar beneden doet. Jij strompelt dan een keer slaapdronken naar de wc en zodra je wilt zitten, zakt je kont diep in het toilet.  

… ervan uitging dat jij het verjaardagscadeau voor zíjn moeder zou kopen. En dan boos wordt wanneer je een theedoos koopt, want die heeft zijn moeder al. Pfff.

 

 

 

 

… is vergeten om een doosje tampons voor je te kopen, maar wel heeft onthouden om voor zichzelf een sixpack Redbull, een zak paprikachips en een krat bier te kopen.

… een uur voor het avondeten laat weten dat z’n vier vrienden ook mee-eten. Sta je daar met je stoofpotje voor twee personen.

… roept dat hij gewoon niet weet hoe de wasmachine werkt wanneer je moppert dat hij de was nooit doet. Zo lastig is een wasmachine echt niet hoor!

Op welke momenten vind jij je vriend ook best wel stom?