Beauty
Beauty

Unboxing: Beautybox van december

We hebben weer een doosje bomvol heerlijke producten. Deze maand vind je dingen die onmisbaar zijn voor de feestdagen, want je wilt er natuurlijk op je best uitzien. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee naar de Beautybox van december!
 
Deze maand hebben we een hele leuke box op het menu staan! Heerlijk voor je huid, je haar én je nagels. Kijk maar met ons mee!
 
 


 
Ardell Wispies Eye Lashes - €7,95
Een oud en nieuw beauty look is niet compleet zonder een paar mooie nepwimpers! Deze wimpers in het bijzonder geven veel volume waardoor je de wimpers goed ziet als je op de foto gaat. En we weten allemaal dat je met oud en nieuw heel veel selfies maakt. Bovendien zijn de Ardell wimpers geschikt voor iedere oogvorm, dus ook voor jou!
 
 
Maroccanoil Light Treatment - €16,90
Pluizig haar verander je in een va-va-voom kapsel als je een beetje van deze Maroccanoil arganolie in de punten aanbrengt. Het wordt direct door het haar opgenomen waarna je haar makkelijk doorkambaar is en pluizig haar als sneeuw voor de zon verdwijnt. Tip: neem het flesje mee in je tas als je gaat feesten, zodat je gedurende de avond pluizig haar onder controle houdt. Je weet het maar nooit met het Nederlandse weer...
 
 
Trind Nail Repair - €13,17
Hebben je nagels het flink te verduren tijdens deze tijd van het jaar? Maak ze dan sterker met de Trind Nail Repair. Dit zorgt ervoor dat zwakke nagels stevig worden en het is meteen een mooie basis voor onder je nagellak!
 
 
Drs. Hans Schreuder HPO Cleansing Lotion - €19,50
Na al het feesten is het belangrijk om je huid goed te reinigen en deze HPO Cleansing Lotion van Drs. Hans Schreuder komt dan goed van pas. Het verwijdert de laatste restjes make-up van je gezicht, waardoor je met een schoon huidje je bed in kunt duiken.
 
 
Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow - €6,95
Oud en nieuw is dé tijd om te experimenteren met oogschaduw! Maak je beauty look compleet door deze oogschaduw aan te brengen op je bewegend ooglid en in je arcadeboog voor extra definitie. De oogschaduw heeft een licht pareleffect. Perfect is voor een feestje.
 

Wil jij ook elke maand zo'n prachtige box, tot aan de nok gevuld met beauty, ontvangen? Meld je dan snel aan op Beautybox.nl.