Dingen die je altijd tegenkomt in een vrouwenauto

Vrije tijd door Sabine

Vrouwen zijn verzameldieren en één van onze verzamelpunten is onze tas. Wat we wel niet meezeulen! Maar een andere plek waar wij onze bij elkaar gehamsterde spullen bewaren is onze auto. Dit kom je altijd tegen in onze auto's!

Vanaf het moment dat we de sleutels van onze eerste auto overhandigd kregen, zijn we al gek op onze waggies. Niet alleen brengt hij ons van a tot z, maar we kunnen ook een heleboel spullen transporteren in de auto. Alleen blijven sommige spullen voor altijd in je auto slingeren. Deze dingen heeft elke vrouw in haar auto:

 
Eten

Je kunt op elk moment van de dag opeens een knorrende maag hebben en dan moet het geknor natuurlijk onderdrukt worden. Gelukkig heb jij altijd eten in je auto. Voornamelijk mueslirepen, omdat je die zo makkelijk achter het stuur kunt eten. Ook heb je altijd snoepjes in je auto. Gewoon omdat het lekker is.


Schoenen

Autorijschoenen noemen we ze ook wel. Je wilt natuurlijk fabulous arriveren op dat ene feestje, dus een paar killerheels sieren aan je voeten. Maar erg praktisch om mee auto te rijden zijn ze niet altijd. Oké, sommige dames zijn sterren in het rijden met hoge hakken, maar jij wisselt je heels liever om voor een paar flatjes. Die heb je altijd in je auto slingeren. Het is gewoon handig.

Boodschappen

Wanneer je met de auto naar de supermarkt gaat, weet je eigenlijk bijna zeker dat je met een hele lading terugkomt. Je hebt je auto nu bij je, dan moet je gebruik maken van de gelegenheid en sla je voor twee weken in. Maar pfoe, boodschappen doen is toch een werk. Zeker alles uit de auto in huis brengen. Dus die ene doos waspoeder, dat pak houdbare melk of die fles water laat je nog wel even in de auto staan. Anders wordt het zo zwaar. Je haalt het er ‘zo’ wel uit. Gevolg: je rijdt nog twee weken rond met de overige boodschappen in de auto en haalt het er pas uit wanneer je het écht nodig hebt.

TomTom

Niet om alle vrouwen over één kam te scheren, maar wegen onthouden is een uiterst moeilijk taakje. Je kunt van te voren wel op Google Maps kijken waar je moet zijn, maar dat ben je echt vergeten wanneer je in de desbetreffende wijk rijdt (als je die al wel kunt vinden). Het is dus erg handig om een navigatiemaatje in de auto te hebben, en daarmee bedoelen we niet onze ongeduldige vriend. Nee, we willen gewoon een vriendelijke stem horen die ons vertelt dat we rechtdoor over de rotonde moeten, tweede afslag. Kom je tenminste op tijd op je bestemming aan.



Troep

Je auto is ook een verzamelplaats voor alles dat je niet meer nodig hebt. Een zak kleding die je nog een keer naar het Leger des Heils wilt brengen of snoeppapiertjes die je maar ‘even’ op de grond gooide omdat je geen prullenbak in je auto hebt. Voor je het weet rijd je rond in een vuilniswagen. Letterlijk.
 
Jassen
Vooral in de zomer slingeren er nogal wat jassen rond in je auto. Je gaat ’s ochtends weg en dan is het nog fris, dus je pakt je maar in. Maar zodra je weer naar huis gaat, is het wa-harm in je auto zonder airco. Dus je trekt je jas maar uit en smijt ‘m op de achterbank. Wanneer je uitstapt heb je ook niet het gevoel dat je iets mist. Voor je het weet ligt je hele garderobe op je achterbank.

Wat heb jij allemaal in je auto slingeren?