Lifestyle
Lifestyle

Redenen waarom je 380.098 keer je telefoon aanklikt als je al in bed ligt


Het lijkt wel alsof iemand tabasco in je ogen heeft gedruppeld, zo erg prikken ze. Je kunt ze nauwelijks nog open houden, zo moe ben je. En toch kun je het niet laten om je telefoon erbij te pakken. En nog een keer. En nog een keer.

Het is een tik van de nieuwe generatie: de google-generatie. Vroeger las je hooguit nog een paar pagina's in een boek of een magazine, maar als degene naast je wilde slapen, dan moest het licht uit. Of degene naast je nou wil slapen of niet, die telefoon kun je er gewoon bijhouden. Hooguit zet je de helderheid wat zachter, maar je hoeft echt niet al te gaan slapen als je bedpartner het snurken inzet. Blijf jij nog maar even lekker naar je telefoon koekeloeren. 380.098 keer om precies te zijn, voordat je uiteindelijk de reis naar dromenland aflegt. Er zijn namelijk zoveel redenen waarom je eerst nog je telefoon te pakken moet krijgen voordat je je ooglid voor je oog laat zakken.


1. Heb je je wekker eigenlijk wel gezet? Hmm, not sure.

2. En je tweede wekker? Net zoals je op één been niet kunt lopen, word je van één wekker niet wakker.

3. Woepsie, heb je de wekker niet per ongeluk om 6 uur ’s avonds gezet?

4. Oh wacht, je hebt een bril-jant idee voor morgen op je werk. Dit mag niet vergeten worden. Eerst denk je nog dat je het wel kunt onthouden tot de volgende dag, totdat je blijft piekeren en daardoor niet in slaap valt. OKÉ, je pakt de telefoon wel weer en ramt het erin.

5. NOOO! Je moet je tante nog afbellen voor haar verjaardagspartijtje. Dat moest voor morgen toch? Welke datum is het? *Pakt telefoon*. Thank goodness, je hebt nog een dag. *Legt telefoon weg*


6. Dan moet je natuurlijk wel een wekker zetten, want anders vergeet je het morgen weer. Uurtje of 7 ’s avonds moet lukken toch?

7. DORST. Schijnen met je telefoon...

8. Whaaa, loopt daar een spín? Wáár is die telefoon? *Schijnt bij* Fjiew, het is maar een stofwolkje… ja je moet nog schoonmaken.

9. Wat stond er nou op Facebook over dat ongeluk in het zuiden? Je weet het niet meer. Er is maar één manier om daar achter te komen: opzoeken.

10. Wat voor een weer wordt het morgen? Dan kun je vast je outfit voor morgen bedenken.

Bron
 
11. Geen inspiratie voor dat weer, even een blog zoeken die inspiratie kan geven.

12. Of Instagram. HAHAHA, die @Catsofinstagram is echt hi-la-risch. ‘Ik ga nu echt slapen.’

13. Oh nee, waarom keek je ook alweer op Instagram? Oh ja, voor een outfit. Die moet je nog even zoeken. *Pakt telefoon weer*

14. Misschien werkt Pinterest beter. Jezus, hoe laat is het inmiddels wel niet?

15. Over outfits gesproken? Is er niet overal sale? *Checkt H&M* *Checkt Zara* *Checkt Sissy Boy*

380.098. Als er sale is, hebben ze dan ook sale bij de Media Markt? Hebben ze al die BTW-acties? En zitten daar dan ook Macs bij? En daaaaaaaar ga je weer.

Om welke reden zwicht jij avond aan avond voor je telefoon?