Ben jij een geboren ZZP'er? Vul in en ontvang 10 boeken cadeau!

De maatschappij door Ze.nl


Een nieuw jaar, goede voornemens en dus ook hét moment om knopen door te hakken! Ben jij een geboren ZZP’er en is voor jezelf beginnen een grote droom die in 2016 wekelijkheid wordt? Of ben je misschien al ZZP’er, maar mis je stiekem de zekerheid van een werkgever? Vul de enquête in en ontvang 10 boeken cadeau!

Hé ZZP'er (in de dop), wij hebben jou nodig! Vul hier de enquête ‘Ben jij een geboren ZZP’er?’ in. Het kost slechts 5 minuten van je tijd, maar uiteraard weten wij: voor niets komt de zon op... Dus iedere deelnemer ontvangt 10 boeken van Elly’s Choice cadeau t.w.v. €100! Deze boeken zijn te lezen op alle tablets, smartphones en e-readers. Dus, deel jouw mening door de vragen in te vullen en voor je het weet lees jij de heerlijke romans van Nicci French, Saskia Noort en Simone van der Vlught. 

 

 


Waarom hebben wij jouw mening nodig? 
Een bestaan als ZZP’er en het zijn van eigen baas klinkt misschien als een leven gevuld met je eigen tijd indelen, Netflixen op een maandag en thuiswerken in je pyjama, maar ZZP’er zijn heeft meer voeten in de aarde.

Wist je dat...
- Per 1 april 2016 de VAR-verklaring wordt vervangen door een nieuw systeem van modelovereenkomsten?
- Dat je als ZZP’er geen recht hebt op vakantiedagen, een uitkering bij ziekte of vakantiegeld?
- Dat je als ZZP’er geen pensioen opbouwt?
- Je niet zeker bent van een vast salaris?
 
Een leven al ZZP’er klinkt heel romantisch, maar er komt veel bij kijken. Om de zorgen van de ZZP'er te ontnemen heeft Timeflex een goede oplossing bedacht, die ervoor zorgt dat jouw leventje als ZZP’er verloopt zoals dat van jouw favoriete romcom, namelijk met een happily ever after (prins op het witte paard niet inbegrepen, sorry). Timeflex is een fiscaal en juridisch werkgever die een slimme payrolling-oplossing heeft ontwikkeld voor ZZP’ers. Dankzij Timeflex behoud je de flexibiliteit van ZZP’er maar heb je de zekerheid van een werknemer! Timeflex draagt zelfs de zorg voor de contracten en alle bijkomende administratieve verplichtingen, zoals salarisbetaling, betaling vakantiedagen, vakantiegeld, ziekte uitkering, Arbo-inzet bij ziekte en pensioen. De ZZP’er hoeft dus enkel zijn eigen opdrachtgever te zoeken en zijn eigen tarief te bepalen. 
 
Vul de enquête hier in en vergeet bij de laatste vraag niet om je e-mail adres in te vullen, zodat je direct lekker kunt duiken in een goed boek! 

 

 

 

 


Deze enquête is een samenwerking met TimeFlex en Elly's Choice.