Op deze leeftijd ontmoet je de ware!

Relaties door Sabine
Je bent al een tijdje op zoek naar je een leuke vent, maar veel succes heb je nog niet. Je geduld begint een beetje op te raken en je wilt nu wel weten waar je aan toe bent. Gelukkig vertelt je leeftijd meer over je liefdesleven dan je denkt.

Heb je alle orakels al geraadpleegd en alle lijnen in je hand laten lezen om er maar achter te komen wanneer je je prins op het witte paard gaat tegenkomen? Nergens voor nodig. Je kunt veel beter naar je geboortedatum kijken. Deze zegt namelijk meer dan je denkt.



De mijlpalen

Uit onderzoek van Match.com is gebleken dat de gemiddelde leeftijd waarop vrouwen de ware ontmoeten 25 is. Voor mannen ligt dit gemiddelde op 28 jaar. De datingsite vroeg 2000 mannen en vrouwen naar hun liefdesleven om zo in kaart te brengen wanneer de mijlpalen in een relatie gemiddeld plaatsvinden.

Zijn jij en je lover al een tijdje samen en wil je hem eigenlijk wel vertellen dat je van ‘m houdt? Dan kun je dat natuurlijk doen wanneer je wilt, maar gemiddeld wachten mensen zo’n vijf maanden voordat ze hun gevoelens durven uit te spreken. Over gevoelens uitspreken gesproken, na een half jaar hebben stellen gemiddeld hun eerste echte ruzie. Match.com bracht ook in kaart wanneer stellen voor het eerst met elkaar van bil gaan. Koppels duiken gemiddeld met elkaar de koffer in wanneer ze 1 tot 2 weken samen zijn.

Hoe oud was jij toen je je vriend tegen het lijf liep?