Mannen brengen meer tijd door in de badkamer dan vrouwen

Beauty door Anniek

Geregeld krijgen wij vrouwen naar ons hoofd geslingerd dat we sloom zijn en veeeel te lang in de badkamer doorbrengen. Maar hallo, mogen we even? Want dat blijkt dus mooi niet waar te zijn. Mannen zijn hier de echte ijdeltuiten!
 
Je staat nauwelijks vijf minuten in de badkamer of vriendlief bonst al op de deur. Of je even wil opschieten, want je staat al uren te tutten. Pfff, aansteller. Vervolgens heeft hij ook nog eens het lef om op te scheppen over hoe snel hij is in de badkamer. Volgens meneer doet hij een gelletje in zijn haar en wat tandpasta in z'n bakkes en is hij dan klaar. Maar wij weten wel beter, want uit onderzoek is gebleken dat mannen meer tijd doorbrengen in de badkamer dan vrouwen.

Scheren
Voor het onderzoek werden 400 mannen en vrouwen ondervraagd over hun bezigheden in de badkamer. En wat bleek? De mannen brachten gemiddeld 31 tot 45 minuten door in de badkamer, terwijl vrouwen - let op, nu komt het! - gemiddeld 16 tot 30 minuten vertoefden in die kamer van het huis. Who run the world? Girls!
 
Als we kijken naar hoelang elke bezigheid duurt, is het niet zo gek dat mannen meer tijd doorbrengen in de badkamer dan vrouwen. Scheren duurt bij een man zo'n 23 minuten, terwijl vrouwen in 14 minuten haarvrij zijn. En ook het uitkiezen van kleding duurt langer bij de mannen. Gemiddeld doen ze er 13 minuten over om de perfecte outfit te vinden, terwijl vrouwen dat in 10 minuten doen. Komt dat omdat wij in ons hoofd langer bezig zijn met het samenstellen van een outfit?

Dus luister nooit meer naar je lover als hij weer eens zit te zeuren dat je sloom bent, want jij weet wel beter. Duw hem dit artikel onder de neus en ga vervolgens nog even wat langer onder de douche staan. Je hebt immers tijd zat!
 
Wie brengt er meer tijd door in de badkamer: jij of je vriend?