Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Dingen die verse vrijgezellen doen om hun ex te vergeten


Wanneer een relatie wordt beëindigd, is er een hoop dat je weer opnieuw moet ontdekken. Het belangrijkste is hoe je dingen gaat doen zonder je ex. Deze dingen doe je vervolgens om je ex uit je gedachten te verbannen.
 

Op het moment dat je relatie net is beëindigd, wordt er vaak eerst een potje gejankt op de schouder van een goede vriendin. Het moet er gewoon even uit. Maar na de huilfase komt de vergeetfase. Je wilt je ex natuurlijk zo snel mogelijk achter je laten en dat doen we vaak door de volgende dingen te doen.

Een fantastisch lichaam creëren
Of nou ja, het voornemen is er. Daarom sleep je jezelf naar de sportschool om voor dat lijf te werken dat je altijd al wilde. Oké, eigenlijk doe je het ook een klein beetje om je ex te laten zien wat hij misloopt, maar uiteindelijk gaat het dus wel om een lekker strak lichaam.
 
Stappen
Normaal bracht je je zaterdagavond bij vriendlief op de bank door, maar die avondjes zijn verleden tijd. En wat kun je op een zaterdagavond het allerbeste doen? Precies, stappen. Je trekt je mooiste feestjurk aan, poedert je neus en stift je lippen. De dansvloer, die zal jij wel even onveilig maken!

 
Drinken
Wat natuurlijk ook altijd een wondermiddel is, is alcohol. Tenminste, daarvan ben je alleen overtuigd op het moment waarop je de fles aan je mond zet. Het op ’n zuipen zetten lijkt het antwoord. Vaak helpt het ook even en vind je alles en iedereen leuk. Maar helaas bestaat er altijd nog zoiets als een kater. Wakker worden boven de wc met een bokkend hoofd doet niemand natuurlijk veel goeds.  

Rebound zoeken
Je mist je vriend en hoe kun je dat nu beter verdringen dan met een nieuwe toyboy? Daarom gaan best wel wat versgedumpte dames op zoek naar een rebound. Heel veel eisen hoef je niet aan ze te stellen, ze zijn toch geen boyfriend material. Maar ze zijn wel leuk genoeg om je gedachten te verplaatsen en om je seksuele behoeftes te bevredigen. 
 
Cold Turkey gaan
Je hebt de neiging om al zijn spullen ritueel te verbanden. Dat shirt dat jullie op vakantie kochten, die zogenaamde schattige kiekjes van jullie samen en handgeschreven gedichten. Maar om al deze spullen in een vuurtje te gooien tijdens een Wicca-ritueel gaat je net iets te ver, in plaats daarvan gooi je het allemaal in een doos en bewaar je die zo ver mogelijk uit je zicht.

 
Op vakantie gaan
Veel newly singles pakken hun biezen en vertrekken naar een bestemming waar ze altijd al eens heen wilden. Heerlijk! Niets wat je daar tegenkomt doet je denken aan je ex en bovendien ontdek je allemaal leuke dingen. Tijdens je vakantie heb je superveel afleiding.

Nooit meer over hem praten
Je houdt je lippen stijf op elkaar wanneer het onderwerp ex wordt besproken. Je wilt er gewoon geen woorden aan vuil maken. Bovendien heb je van je moeder geleerd dat je beter niets kunt zeggen wanneer je niets aardigs te zeggen hebt.  
 
Welke dingen heb jij gedaan om je ex te vergeten?