Het bewijs dat iedereen kan afvallen

Sport & gezondheid door Mariëlle
Zij ging keihard van vetklep naar fitgirl. Dus geen gemok meer over je bouw, dat het voor dikke mensen moeilijker is om of dat je alleen maar sla eet, terwijl je leeft op chocolade als niemand kijkt. Iedereen kan afvallen.

Zware botten kunnen ook afvallen. Dat bewijst voormalig obese Angela Crickmore nadat ze zichzelf een schop onder haar trilbillen gaf en een extreme metamorfose onderging. Van een extreme obese veranderde ze in een #fitgirl. Inclusief six-pack. Geloof je het niet? Het bewijs vind je hieronder.


Daily Mail

meldt dat Angela geïnspireerd raakte door het dieet van een vriendin en verloor daardoor al wat kilootjes. En dat mocht ook wel, want ze woog om en nabij de 82 kilo, terwijl ze niet zo lang was. Met die 82 kilo zat ze eigenlijk niet zo. Ze voelde zich mooi, haar man vond haar mooi en daardoor dacht ze ook echt dat ze mooi was. Anderen in haar omgeving drongen wel aan iets aan haar figuur te doen. Uiteindelijk was dat de overtuigende factor.


Van die 82 kilo die ze ooit is geweest is nu niks meer te zien. Eerst keek ze het goede voorbeeld af bij een vriendin. Zij at kleinere, gezondere porties eten en viel kilo na kilo af. Met dat voorbeeld dacht Angela "als zij het kan, kan ik het ook." Ze voelde zich te zwaar en ze vond het te gênant om de sportschool binnen te wandelen (enorm herkenbaar), dus bond ze een oud paar sportschoenen aan haar voeten en begon door het park te lopen. Elke dag een uurtje. Na acht maanden voelde ze zich goed genoeg om de sportschool te betreden.


Naast al dat sporten heeft ze ook al haar eetgewoontes omgegooid. Haar man en zoon volgden haar goede voorbeeld niet. Puur uit zelfbescherming moesten ze voor hun eigen haggie zorgen. Die totaal andere levensstijl dreef Angela en haar man uit elkaar. Zo ver, dat ze uiteindelijk besloten om van elkaar te scheiden.


Haar hele leven heeft ze omgegooid en moet je eens kijken hoe ze er nu uitziet!

Omdat we haar zo fantastisch en inspirerend vinden hebben nog een hele lading foto's.

Heeft dit je overtuigd?