Lifestyle / Celebs
Celebs

Waarom vrouwen elkaar altijd afkraken

Reageer 0
Dat ene Victoria Secret-model afkraken terwijl je diep van binnen weet dat ze bloedmooi is. Diep van binnen? Zeg maar gerust obvious. Je perfecte huisgenoot toch proberen te betrappen op een imperfectiepuntje. Dames, dames... We doen het allemaal, right?
 
“Ja ze is inderdaad bizar mooi, maar ja… Haar innerlijk heeft ze dan weer niet mee.” We denken het niet alleen, vaak kraken we samen met nog wat andere besties elkaar onderling ook af. Waarom doen vrouwen dat toch constant?
 
 

Killer body
Vooral de dames met een killer body waarbij alles perfect lijkt te staan, hebben het vaak zwaar te verduren. Als een bezetene worden ze afgekraakt. Maar let’s be honest, willen we niet het allerliefste ook gewoon zo’n body?
 
Zelfvertrouwen boost
“Moet je eens kijken hoe kort dat rokje is joh! Kan niet anders dan dat ze iedere week met een ander het bed induikt.” Wanneer je iemand anders, waar je stiekem toch best wel een beetje jaloers op bent, naar beneden haalt, geeft dit je een zelfvertrouwen boost. Want jij zou nooit zo’n kort rokje aandoen. En je zou ook nooit iedere week met een ander het bed induiken…

Check it out
Naast praten, kunnen vrouwen ook enorm goed kijken. En dan hebben we het niet over dromerig staren, nee dan hebben we het over hardcore iemand checken op een manier waarop vrouwen onder elkaar dit sowieso doorhebben. Oops… Vergelijken, vergelijken, vergelijken. Dat is waar wij vrouwen goed in zijn.

Innerlijk
Ook het innerlijk van vrouwen onderling wordt zeker niet overgeslagen en altijd flink onder de loep genomen. “Ik zou zoiets nooit zeggen.” “Ik sta daar zó ver boven.” Ook weer met als uitgangspunt, jezelf er beter door voelen.
 
Mean girls
Er zijn zélfs little mean girls die hun vriendinnen expres calorierijke dingen toereiken, er wordt een extra lelijke outfit aangesmeerd of ze staan in de weg bij vriendje lief van hun beste vriendin. Whoops, calm your tits girl!
 
Kraak jij wel eens vrouwen af om jezelf ietsje beter te laten voelen?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen