Seksdingen die we zelfs niet met vriendinnen bespreken

Intiem door Sabine


Let’s talk about sex, baby. Let's talk about all the good things. Heel leuk liedje, hoor. Lekker catchy ook. En we willen best met onze vriendinnen over the good things praten, maar toch is er een aantal seksdingen waar we niet over praten met onze besties!  

Er is een hoop dingen die we met onze vriendinnen bespreken. Man, we rollen giechelend over de bank wanneer één van onze vriendinnen tot in detail vertelt over haar vriend en de manier waarop hij zijn onderbroeken vouwt. Maar hoe hilarisch we het ook vinden, er is een aantal seksdingen die we gewoon niet aan elkaar vertellen. Deze dingen bespreken we zelfs niet met vriendinnen.  

Of je klaar kunt komen  

Het is voor sommige mensen echt de reden waarom ze zo gek zijn op seks: een orgasme bereiken. Maar bereik jij die wel altijd? Echt niet dat je dat zomaar met je vriendinnen gaat bespreken. Je wilt ook niet denken dat jij ’s werelds slechte seks hebt. Alhoewel jij wel weer heel nieuwsgierig bent of zij altijd gillend klaarkomen.

 



De rode zee
Wat doe je wanneer Moeder natuur weer op visite is? Laat je je vriend als een ware schipper de rode zee bevaren? Of hou je die boot af? Of probeer je gedeeltelijk te seksen? Maar dan nogmaals: wat doe je dan wel? We willen het ook niet zomaar met onze vriendinnen bespreken. Ze zullen maar denken dat we raar zijn.
 
Hoe vaak je masturbeert
We hebben allemaal zo nu en dan onze needs. En dat weet ook iedereen en daar hoef je je niet voor te schamen. Toch vinden we het heel anders om te bespreken hoe vaak we deze needs letterlijk en figuurlijk bevredigen. Ga jij vertellen dat jij 2 à 3 keer even wat me time neemt? Nou…? Yup, dat dachten we al.
 
Waar jij echt opgewonden van raakt
Zie je het al voor je? Zit je met z’n allen aan de thee en hoor je een van je vriendinnen opeens zeggen: ‘Nou, ik glij wel van m’n stoel af als hij zomaar naar mijn tieten grijpt.’ Het lijkt ons dat dat gesprek iets te ongemakkelijk zal verlopen. Bovendien valt dat nog enigszins mee. Wat doe je als je het superopwindend vindt om vastgebonden te worden aan het bed? Ieder z’n ding natuurlijk, maar dat hou je toch wel liever voor je.

 

 


 
Welke dingen je vriend tijdens de seks doet die jij niet geweldig vindt
Trekt hij een wel héél vreemd gezicht wanneer hij klaarkomt? Of slaakt hij altijd een kreetje uit op het moment suprême? We kunnen dan voorstellen dat je dat niet zomaar mededeelt aan je vriendinnen. Bovendien wil je je vriend ook niet belachelijk maken. Je zult er dus toch in je eentje mee moeten dealen.

Welke dingen zou jij ook niet met je vriendinnen willen bespreken?