De truc voor een plattere buik in 3 seconden

Sport & gezondheid door Mariëlle
Is het niet ieders droom om er binnen een paar seconden appetijtelijker uit te zien? Wachten we niet al jaren op dé tip die ons helpt om met maar weinig moeite een bikini body te krijgen? Nou hier is die tip! Watch and learn.

Je weet dat niet alles op internet is wat het lijkt. Met al die health trends zie je de ene na de andere voor- en na foto op je tijdlijn voorbij vliegen. Trotse mensen die willen laten zien hoe ze eruitzagen voordat ze gingen sporten en gezond gingen eten en een foto van het resultaat van al dat 'harde' werken. Instagram staat er vol mee. Je weet dat internet nooit is wat het lijkt en toch ga je er nog in geloven ook. Wauw, knap hè?! Dat die mensen precies weten welke houding ze moeten aannemen om het verschil enorm te laten lijken. Vind je het nog steeds zo knap als je weet dat er tussen die voor- en na foto maar een paar seconden tijd hoeft te zitten?


Zo krijg je die platte buik

Blogger van Plankingforpizza laat zien hoe je je lichaam binnen een paar seconden veel strakker laat lijken. Wat ze hier laat zien heeft niks te maken met gezond eten en aan loodzware gewichten hangen. Zo pakte ze de bovenstaande foto als volgt aan: bij de eerste foto zet ze haar buik zo ver mogelijk uit. Haar broekje deed ze iets lager, zodat je haar love handles duidelijk kon zien. Op de rechter foto staat ze juist recht en comfortabel en haar broekje zit zoals hij hoort en verbergt daarmee haar lovehandles. Ook buigt ze haar lichaam een beetje zodat ze slanker lijkt. Een hele handige truc om foto's mooier uit te laten komen.

Maar ja, wat bereik je er nou echt mee? Dan denkt de rest van de wereld dat je slanker bent dan je bent, en dan? In the end heb je vooral jezelf ermee. Leer jezelf een gezonde levensstijl aan als je er zo nodig slank uit wilt zien en daardoor lekker in je vel wilt zitten.

Vind jij dit bedrog of moet het kunnen?