16 dingen die alleen vrouwen begrijpen die bang zijn voor spinnen

Vrije tijd door Sascha

De hulpdienst inschakelen omdat er een spin boven je bed bungelt. Het op een janken zetten wanneer je de dekens openslaat en een spinnetje zich onder het kussen wurmt. 16 Dingen die vrouwen met een spinnenfobie alleen begrijpen…

 
Groot of klein. Dik of dun. Harig of niet. Het maakt niet uit. Spinnen zijn spinnen, en spinnen zijn walgelijk. Talloze dingen die alleen vrouwen begrijpen die oprecht bang zijn voor spinnen. En niet alleen bang, het is zelfs uitgegroeid tot een ware fobie.


1. Oog in oog

Lekker rommelen in je kamer en opeens oog in oog staan met een spin. Fijn! Hele dag verpest en niet meer door kunnen met rommelen.
 
2. Aan een draadje naar beneden
Ergens lopen en achteruit springen omdat er voor je neus een spinnetje aan een draadje hangt. Bijna in your face.
 
3. Pesten
Iemand in jouw omgeving die van je spinnenfobie afweet is levensgevaarlijk. De kans dat ze er eentje pakken en achter je aankomen is groot. Tip: zeg tegen niemand dat je bang bent voor deze verschrikkelijke beesten.
 
4. Herfst
De herfst is het allernaarste seizoen als je een spinnenfobie hebt. De voordeur uitlopen en verwikkeld raken in een spinnenweb, walgelijk!


5. Kriebels

In dit geval is het niet dat je er de kriebels van krijgt wanneer je aan een spin denkt, maar dat je letterlijk ergens kriebel hebt en je beseft dat er een spin over je schouder heen loopt. Blinde paniek!
 
6. Haar
Langpootmuggen, ugh. Maar hairy spinnen? Dat zijn de ergste.
 
7. Groter, groot, grootst
Van die grote, harige viezeriken, worst nightmare. Laten we daar ook verder geen woorden meer aan vuil maken.
 
8. Dubbele check
Voordat je gaat slapen, nog even een dubbele check in je kamer. Alle hoekjes, onder je deken, achter je bed. Laat ze please vannacht uit je buurt blijven.


9. Hide and seek

Het aller, aller, allerergste wat er kan gebeuren, is dat een spin kwijt is. Kwijt ja. Je hebt geprobeerd om hem te vangen, maar dit is mislukt en nu is hij kwijt. De hel is begonnen.
 
10. Versteend
Het liefst ren je de kamer uit, zo ver mogelijk van dat walgelijke beest vandaan. Maar soms, soms blijf je gewoon versteend staan. Vanbinnen krijs je het uit.
 
11. Hij bijt niet
Joehoe! Dat weten wij zelf ook wel! Dat is ook niet helemaal het probleem. Het probleem is gewoon de spin. DE SPIN.
 
12. Spinloze vakantie
Liever Australië omzeilen dan er naartoe moeten en kamperen middenin een spinnennest. No thanks!


13. Spinnen eten

Dat er wordt gezegd dat je zeven spinnen in je leven eet. HOU OP. Geen nuttige en bruikbare informatie, gewoon niet.
 
14. Spinnen en stofzuigers
Wat er ook wordt gezegd is dat spinnen opzuigen met de stofzuiger geen zin heeft, aangezien ze er zo weer uitlopen. BAH!
 
15. Het is maar een spinnetje
Nee. Dat is het niet.
 
16. Klein of groot, maakt niks uit
Of het een spinnetje van een millimeter bij een millimeter is, dat maakt niet uit. Een spin is een spin, de grootte does NOT matter.
 
Herken jij jezelf in deze typische spinnenfobie dingen?