7 dingen die je doet als je alleen thuis bent

Lifestyle door Kim
Een hele dag alleen thuis, hemel voor heel veel vrouwen. Haar in een losse knot, kilo’s junkfood in huis, BH uit en relax… Wij hebben 7 dingen op een rijtje gezet die iedere vrouw doet zodra ze home alone is. Wees gerust, je bent niet de enige!

1.       Zingen

Met het huis compleet voor jezelf is dit een perfect moment om je debuut als zangeres te maken. Je schreeuwt mee met de nieuwste nummers van Adele en laat je emotionele kant zien bij de klassiekers van Coldplay. Zo slecht klinkt het helemaal niet, als mensen eens wisten welke noten jij wel niet kon halen…
 
2.       Dansen
Zaterdag ga je weer stappen, tijd om te kijken welke dancemoves jij gaat rocken op de dansvloer! Voor de spiegel sta je met je heupen te zwaaien, om tot de conclusie te komen dat je beter aan de bar kan blijven staan.
 


3.       Eten

Je begint met koekjes, heel veel koekjes. Alle soorten en smaken heb je al een keer gehad, om vervolgens over te gaan op snoep. Na 4 zakken Haribo is het tijd voor chips en nootjes. Dit alles natuurlijk onder het genot van een filmpje of 6.
 
4.       De bank

De hele dag lig je weg te rotten op de bank, inmiddels omringd met films en etensresten. Heerlijk toch?
 
5.       Nieuwe look

Volgende week komt de nieuwe jij de deur uit! Tijd om eens even je mooiste kleding klaar te leggen en je haarstijl compleet te veranderen. Zodra de krultang overuren heeft gemaakt, is het tijd voor je make-up. 50 tinten grijs is er niets bij zodra jouw oogschaduw palet de lade uitkomt en waarschijnlijk is je lippenstiftcollectie groter dan Katy Perry. Maar aan het einde van de rit ben jij het nieuwe Victoria Secret model! Afgezien van het snoepbuikje dat je vandaag hebt gekweekt dan… Agh, wat maakt het uit?
 
6.       Selfies
Met je nieuwe killer look wordt het tijd voor een Instagram-post, een paar selfies later kom je er achter dat het licht in de kamer niet goed is. Dus loop je in selfie-modus het hele huis door. Tijd om je crush te laten zien hoe goed jij er wel niet uitziet!

 
7.       Eindeloze gesprekken
Er is geen beter luisterend oor dan jijzelf, de gehele dag loop je honderduit te praten over van alles. Geef toe, je problemen zijn veel sneller opgelost als je er gewoon even een gesprek over kunt hebben met jezelf!
 
Wat doe jij als je home alone bent?