Lifestyle
Lifestyle

8x dingen die we altijd kwijtraken

Professionele chaoten als we zijn raken we elke dag wel iets kwijt. Je was er zó van overtuigd dat die ene leuke broek op een bepaalde plek lag. Helemaal knetter-gek worden we ervan. Dit zijn 8 dingen die we átijd kwijtraken. 
 
Nee hoor, ik ben mijn bankpasje echt ergens buiten verloren. Of iemand heeft hem gestolen. Het ligt in ieder geval niet aan jezelf. Snel bel je de bank om die pas te laten blokkeren. Om hem vervolgens een paar dagen later onder je bed te vinden… Zucht. Dit zijn 8 dingen die we altijd kwijtraken.  
 
1. Vaseline
Nee, jij met je dirty mind, dáár gebruiken we vaseline niet voor! We bedoelen die fijne zachte potjes waar je in de wintermaanden echt niet zonder kan. Met de korstjes op je lippen zoek je je helemaal suf naar dat blikje met honinggeur. Aaargh!

 

2. Duizenden elastiekjes
Eens in de zoveel tijd moet je weer bij de Primark of H&M een nieuwe voorraad van die krengen inslaan, want op de een of andere manier ben je ze al-tijd kwijt. Áltijd! Je hebt voor je gevoel al duizend elastiekjes versleten. 
 
3. Sleutels
Zucht, dit punt hoeven we niet eens verder toe te lichten, toch? Misschien moeten we maar weer net als vroeger met een groot keycord om onze nek gaan lopen. Héél charmant… 
 
4. OV-kaart
Voor de studenten onder ons is dit een heel groot punt van frustratie. Stress, stress en nog ‘ns stress wanneer je dat ellendige plastic pasje weer eens kwijt bent en je nog maar vijf minuten hebt om de trein te halen. 
 
5. Nagelvijl
Serieus, waar blijft die little bastard toch altijd?! Een graai in je handtas levert vaak niets op. Stá je weer bij de Hema to go om even een veel te duur nieuw exemplaar aan te schaffen. En nee, wachten tot je thuis bent kunnen we echt niet. Dat ene haakje irriteert je suf.

 
6. Lippenstift
Als vrouw bezit je ontzettend veel lippenstiften, labello’s en lipglosjes. Maar waar je ze ook laat, altijd raak je ze kwijt. Je stopt elke keer de lippenstift van die dag in je tas zodat je hem later op de dag bij kan werken. De dag erna zoek je hem weer terug en dan is hij nergens te vinden. 
 
7. Kauwgum
Net wanneer je een paar koffie te veel hebt gedronken en je adem ruikt naar dode bladeren, ben je je favoriete kauwgum of potje Mentosjes kwijt. Killing! 
 
8. Kleingeld
Loop je aan het einde van je werkdag nog even snel een paar winkels binnen voor dat ene leuke shirtje, moet je ineens super nodig plassen. In principe niet zo’n probleem, als je over kleingeld beschikt dan… Dat wordt met gekruiste benen naar huis. Waarom heeft de wc-dame van de Hema dan ook geen pinautomaat?! 
 
Welke dingen raak jij altijd kwijt?