Waarom grappige vrouwen extra aantrekkelijk zijn

Relaties door Elsemieke

'If you can make a woman laugh, you can make her do anything.' zei Marilyn Monroe ooit. Wij zijn het helemaal met deze uitspraak eens. Een glimlach zegt veel over je uitstraling. Grappige vrouwen zijn gewoon hartstikke aantrekkelijk! 
 
Denk eens aan de laatste keer dat een lekkere hottie naar je glimlachte. Je kreeg er knikkende knieën van, toch?! Ook mannen vallen op vrouwen met een flinke dosis humor. En dit is waarom!
 
 

Vrolijk
Er is niets waar een man meer op afknapt dan een gedeprimeerde houding. Dames die een vrolijke uitstraling hebben krijgen net dat beetje extra aandacht. Met jouw glimlach laat je het hart van elke kerel smelten.

Zelfvertrouwen
Een vrouw met humor staat zelfverzekerd in het leven. Ze durft zichzelf uit te spreken en op de voorgrond te treden. Zowel mannen als vrouwen houden daarvan. Mannen zijn graag met een vrouw die ongeveer even veel zelfvertrouwen als hijzelf heeft. 

Sexy
Heeft dit punt nog een beschrijving nodig? Wat is er nu sexier dan een vrouw met een mooie glimach? Precies! Helemaal niets. 

 
Relativeren
Grappige vrouwen hebben een handig instrument in handen, hun humor! Het kan ze helpen een leuke connectie met anderen te maken en zware onderwerpen op een luchtige manier te benaderen. 
 
Humor
Het is toch heerlijk om je goed in je vel te voelen? Lachen helpt enorm om dat te bereiken. Van nature omringen we ons ook graag met mensen die ons het laten uitproesten en laten glimlachen tot het pijn doet.  
 
Zie jij jezelf als een grappige chick?