Zo lang duurt het tot we scheten durven te laten binnen onze relatie

Relaties door Sabine

We beginnen te pruttelen en denken alleen nog maar aan die scheet die dwarszit. Maar gewoon ruften, dat doen we niet hoor! Zeker niet wanneer we nog maar net een relatie hebben. Maar wanneer durven we ´m dan wel te laten gaan?
 
We laten onze vriend graag in de waan dat we geen scheten laten (laat staan dat we poepen). We lopen snel naar een donkere geluidloze plek in het huis en zorgen dat die scheet er zo snel mogelijk uit is. Daarna wapperen we nog snel met de dichtstbijzijnde doek/lap/jas/vod die we kunnen vinden om de stank te maskeren. Hoe fijn zou het zijn om dat hele circus achterwege te laten en gewoon lekker naast je vriend op de bank te ruften? 


Home is where the fart is 
Er komt een zeker moment in een relatie dat het je aan je kont zal roesten wat je vent van je vindt en je lekker ruft. Website Mic was benieuwd wanneer mensen zich comfortabel voelden om alles gewoon te laten gaan. Uit hun onderzoek onder 125 mensen tussen de 20 en 40 jaar is gebleken de 29 procent van de ondervraagden na twee tot zes maanden de eerste openlijke ruft durft te laten.

Ongeveer een vierde van de ondervraagden houdt de schijn liever wat langer op. 25.2 procent van de mensen wacht het liefst een half jaar tot een jaar voordat ze de darmgassen openlijk durven vrij te laten. Maar 24 procent van de ondervraagden leek er helemaal geen moeite mee te hebben. Zij deden het na een paar weken al.



Ladies first?
Maar er is ook een aantal stakkers dat de billen voor eeuwig op elkaar zal blijven knijpen. 7 procent van de mensen gaf aan dat ze nooit openlijk zullen ruften waar hun partner bij is. Voor vrouwen komt er overigens ook nog een andere barrière om de hoek kijken. Zo vinden vrouwen het alles behalve ladylike om te ruften voordat hun vriend dat heeft gedaan. 73 procent (!) wacht daarom eerst tot haar vriend de bruine bonen laat werken.  

Hoe lang duurde het voordat jij een scheet durfde te laten in bijzijn van je vriend?