Waarom alleen slapen heerlijk is

Vrije tijd door Sascha
Draaien en woelen zoveel je wil, overdwars in je kingsize bed liggen en een deken helemaal voor jou alleen. Me, myself and i in bed is zo gek nog niet. Doen en laten wat je wil en geen rekening hoeven houden met anderen. Helemaal prima!

 
Natuurlijk is het heerlijk om ’s nachts lekker warm tegen iemand aan te kunnen kruipen. Toch blijft het ook fijn om af en toe het bed alleen met jezelf te delen. Geen gesnurk, geen getrek aan de dekens, geen knie in je rug. Heerlijk alleen en rustig.


Magische stilte

Je valt in slaap in stilte, en je wordt wakker in stilte. Heerlijk! De enige reden waarom je misschien een onrustige nacht zou hebben, dat ben jijzelf. Niemand anders kan jou storen tijdens je schoonheidsslaapje.

Eten in bed

Misschien niet zo charming, maar hé als je in je eentje in je bed ligt dan is al het soort voedsel toegestaan. En kruimels maken ook echt niet meer uit. Chips, popcorn, ontbijt, koffie. All fine!


Geen wekker van een ander

Lekker niet wakker worden van andermans wekker die vervolgens nog drie kwartier aan het snoozen is. Rustig wakker worden van alleen je eigen wekker. Heerlijk toch?
 
Geen gesnurk
Snurken. Iets waar je de hele nacht van wakker kan liggen. Tenzij je het zelf bent, dan kun je ongegeneerd doorsnurken en slapen. Heerlijk als er niemand naast je ligt die jou kan storen met dat gebrul.


Geen rekening hoeven houden met een ander

Heerlijk overdwars in je kingsize bed liggen, woelen en trappen in je slaap zoveel je wilt en niet bang hoeven zijn dat iemand jouw slaapwartaal hoort in de nacht. Lang verhaal kort: all by yourself en geen rekening hoeven houden met een ander. Fantastisch!

Netflix & chill

Tot diep in de nacht laptoppen, internetten en Netflixen en kijken naar wat jij leuk vindt. Niemand om je heen die kan zeuren om iets anders of het licht dat uit moet. Dus kussens in je rug en enjoy!


Geen vieze adem

Een vieze, stinkende ochtendadem. Ook weer zoiets waar je geen last van hebt als je de nacht geheel alleen spendeert. Daarnaast hoef je je ook niet te druk te maken over je eigen adem in de vroege morning.
  
Lelijke eendje
Ongegeneerd die oerlelijke pyjama en je minst flatteuze lingerie dragen. Niemand die het ziet en niemand die er last van heeft. Een nachtje niet met je uiterlijk bezig zijn is soms echt geweldig.
 
Wat vind jij zo heerlijk aan alleen slapen?