20 leuke dingen om met vriendinnen te doen

Vrije tijd door Kim
Jullie willen al een tijdje weer met elkaar afspreken, maar zijn er niet over uit wat jullie willen doen. De bioscoop is zo standaard en jullie zijn de vorige keer ook al uit eten geweest… Probeer eens wat anders! Wij hebben een lijst met opties.
 
Het is lastig om altijd iets nieuws te verzinnen om te doen, vaak eindigen jullie toch altijd weer bij hetzelfde persoon met een paar flessen wijn. Tijd om daar wat verandering in te brengen! Wij hebben 20 activiteiten die jullie zeker een keer kunnen proberen!


 
1. Ga naar de IKEA
Ga met z’n allen naar de IKEA toe. Probeer alle stoelen uit en ga op alle bedden liggen. Je zal je verbazen hoe leuk dit kan zijn! En vergeet vooral niet de Zweedse balletjes te eten!
 
2. Word een Creabea
Ga naar Pinterest en typ bij de zoekopdrachten ‘DIY’ in. Hier kun je allemaal grappige ideeën voor woonaccessoires vinden die je zelf kunt maken! Beslis wat je wil maken, haal de spullen in huis en ga een middag samen knutselen.
 
3. Zelf koken
Ga met zijn allen in de keuken staan en kook samen een maaltijd, dit zorgt natuurlijk voor hilarische situaties! Wat het allemaal alleen nog maar leuker maakt natuurlijk.
 
4. Roadtrip
Ga op een roadtrip! Rij een dag met zijn allen door Nederland heen, of trek er een paar dagen op uit en bezoek bijvoorbeeld Duitsland. Zo ontdek je nieuwe plekken en het is ook nog eens enorm gezellig!
 
5. Schoonheidsspecialist
Laat je een dag met zijn allen verwennen door een schoonheidsspecialiste. Laat je masseren, doe een manicure of neem een gezichtsmasker. Een dag heerlijk relaxen!
 
6. Chocoladefondue
Ga er is goed voor zitten en geniet een middag met zijn allen van regelrechte foodporn. Bakken vol met chocola en bakken vol met fruit, koekjes en spekjes. Let’s get this party started!
 
7. Boswandeling
Trek er een middag op uit. Ga heerlijk wandelen in het bos en drink wat bij een gezellig tentje. Het kost je bijna niets en is hartstikke gezond en leuk!
 
8. Filmmarathon
Kies allemaal een film uit die jullie willen zien, maak er een lijstje van en hou een filmmarathon. Alle gordijnen dicht, kilo’s voedsel op tafel en overal dekens en kussens. Een ideaal avondje!
 
9. Bootje huren
Huur met zijn alleen een bootje en ga een middag varen! Bijvoorbeeld in Giethoorn. Vaar wat rond, spring zo af en toe even uit de boot en ga zwemmen. Een superleuke activiteit voor bij de zomerdag!
 
10. Bowlen
Trek die sexy schoenen aan en ga een avondje bowlen! Gieren van het lachen om die mislukte worpen en ondertussen natuurlijk genoeg drinken bestellen! 
 
11. Ga naar de dierentuin
Maak er een schooluitje van en ga naar de dierentuin. Het is echt niet alleen voor kinderen! Ook jullie zullen je prima vermaken tussen de apen en de tijgers.
 
12. Schaatsen
Dit is dan juist weer echt een winteractiviteit, met zijn allen schaatsen! Nu zitten we natuurlijk wel in Nederland, dus waarschijnlijk is natuurijs iets te veel gevraagd. Maar een middagje kunstijs kan net zo leuk zijn!
 
13. Keukenhof
Ga naar het Keukenhof in Lisse! Bewonder de mooie tulpen en maak prachtige foto’s.
 
14. Taart bakken
Zoek een recept op voor een lastige taart om te bakken en ga aan de slag! Lekker klungelen met het beslag en natuurlijk het resultaat opeten!
 
15. Musea
Bij musea denk je vast aan saaie beelden en schilderijen waar je niets van begrijpt, maar tegenwoordig zijn er enorm veel leuke onderwerpen! Zoek een tentoonstelling op die jullie allemaal leuk lijkt en ga een middagje door het museum struinen.
 
16. Bordspel
Wees lekker ouderwets en ga een avondje bordspellen spelen, geen telefoons toegestaan! Je kapot irriteren aan Mens erger je niet en voor de zoveelste keer in de put belanden bij Ganzenbord. 
 
17. Brunchen
Ga op een zondagmiddag lekker brunchen met de hele squad.  Maak zelf een aantal heerlijke gerechten of ga naar een restaurantje!
 
18. Fotoshoot
Ga naar een fotograaf en laat jullie als groep op de foto zetten! Natuurlijk kun je ook gewoon thuis een camera neerzetten en klikken tot je het perfecte shot hebt!
 
19. Schilderen
Koop verfspullen en ga samen aan de slag. Jullie kunnen allemaal een eigen doek bekladden maar jullie kunnen ook samen een doek kopen en deze met zijn allen versieren.
 
20. Winkelen
Natuurlijk kunnen jullie gewoon weer naar dezelfde stad gaan en in dezelfde winkels lopen. Maar jullie kunnen ook een winkelcentra in bijvoorbeeld Duitsland opzoeken! 

Heb jij nog leuke toevoegingen?