Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Waarom bh-loos door het leven gaan fantastisch is


Geen last van te strakke bandjes en geen extra vetrol die zich schuilhoudt vlak onder je beha. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de opluchting die je krijgt van het uitdoen van je beha na een lange werkdag. Say hi boobs!

My boobs are loving this unemployed thing. They don’t have to go to boob jail every day.”, zei Jess ooit in de serie New Girls. Wij kunnen ons hier volledig in vinden, en wel om de volgende redenen.


Vrijheid, blijheid
Iedere vrouw kan beamen dat een beha echt niet altijd fijn is. Dat ding kan zelfs af en toe verrekt irritant zijn. Het ligt niet lekker en het staat niet lekker. Soms móét dat ding gewoon even uit. En wat een opluchting brengt dat mee zeg. Zonder beha is iedere houding oké. Let your titties be free!


Wanneer je beha uit mag
Ook dit kan iedere vrouw beamen. Het moment waarop, na een lange werkdag, die beha eindelijk uit mag. Heeeeerlijk! En dan gaat de dag soms toch even wat sneller als je alleen maar kunt uitkijken naar dat moment. Mannen kunnen het zich misschien niet goed voorstellen, maar een beha is soms nog knap lastig.


Stevige titties
Ja echt. Er is gebleken dat van de vrouwen die geen beha dragen, de boobies steviger zijn! Dit komt omdat ze zichzelf moeten ondersteunen zonder beha, en ze hierdoor dus steviger en sterker worden. Woehoe! Nog een reden om lekker behaloos door het leven te gaan, dames!


Geen afdrukken
Je hebt ’s avonds een date, je komt terug van een lange werkdag, je wilt dat ene mooie jurkje aantrekken maar komt er dan achter dat de bandjes van je beha diep in je lichaam gegroefd zitten. Die kreukels zijn er voorlopig niet uit. Bye, bye pretty jurkje. Dan maar een trui waarin je die lelijke afdrukken niet kunt zien. Erg jammer dit. Had je maar geen beha aan gedaan vandaag...


Jurkjes
Talloze jurkjes in de aanbieding, maar allemaal met een open rug. Heel mooi, maar om er dan zo’n lelijke beha onder te toen... Nah, nee. Dus reden genoeg om die beha aan de kant te gooien en te gaan voor een jurkje zonder! En ja, jij kunt dat prima hebben met je boobs. Nog een meevaller: mannen vinden het maar wat sexy, een vrouw die geen beha aan heeft. Laat hem er zelf maar achter komen en je zult zien: he loves it!


Vind jij het ook zo heerlijk om bh-loos door het leven te gaan?