Tekenen dat jullie vriendschap voor het leven is

Lifestyle door Elsemieke
Jij en je bestie zijn al zolang bevriend dat je je niet eens meer kunt voorstellen dat dat ooit niet zo was. Met haar heb je de meest fantastische, maar ook de meest gênante momenten meegemaakt. En er gaan er nog veel meer komen. 
 

Met je beste vriendin heb je een band die je met niemand anders hebt, je bent namelijk al zo lang bevriend dat je je niet meer kan herinneren wanneer dat precies begon. Ze was er gewoon en is nooit meer weggegaan. Dit zijn de tekenen dat die vriendschap voor het leven is.


Bejaarde besjes 
Met een lekker drankje erbij fantaseren jullie regelmatig over een leven samen later in het bejaardentehuis. Wat maar beter niet écht kan gaan gebeuren, want wat zullen jullie het personeel de stuipen op het lijf jagen zeg.
 
Relaxen
Als je denkt aan een dagje lekker ontspannen dan heb je daar meteen een beeld met haar erbij. Vakanties brengen jullie vaak met elkaar door, niets heerlijks dan samen een dagje naar de sauna of een weekje cocktails drinken in de hete zon. 

Huisje, boompje, beestje
Als je het hebt over later denk je aan het oppassen op elkaars kinderen en bruidsmeisje zijn bij elkaar. Je kan niet wachten!
 
 
Inside jokes
Als jij een je bestie samen zijn dan maak je constant grapjes die alleen zij begrijpt. Éen blik is genoeg om compleet in een deuk te liggen. Begrijpt verder niemand iets van.
 
Familiefeestjes
Ze is bij jouw familie net zo bekend als jij bij de hare. Op verjaardagen is het hartstikke logisch dat zij er ook bij is, daar wordt niet eens gevraagd. Je opa en oma zijn dol op haar. 
 
Een eigen leven
Het maakt niet uit hoe vaak jullie elkaar zien, als het weer zo ver is dan is het altijd goed. Beiden ben je superdruk en lijd je lekker je eigen leven, maar als jullie elkaar weer zien dan gaan jullie gewoon door waar jullie gebleven waren. Het voelt alsof ze er altijd al geweest is.  


Vangnet
Je bespreekt álles met haar, no matther what. Of je nu die toffe baan hebt gekregen waar je al jaren van droomde of dat je eenzaam bent omdat je relatie net uit is: ze is er voor je. 
 
Mannensmaak
Als je een nieuwe lover hebt dan weet zij al direct of het wat gaat worden of niet. Ze kent jouw mannensmaak door en door, en jij de hare. Als ze het niets vindt dan laat ze dat merken ook…

Heb jij een vriendschap die je voor eeuwig wilt laten duren?