Waarom mannen borsten- of billenmannen zijn

Lifestyle door Sascha
Blond of bruin, McDonald’s of Burger King, peper of zout, dik of dun, appel of peer, kat of hond. Met bepaalde zaken in het leven valt iedereen binnen een bepaalde categorie. Zo ook mannen, als het gaat om borsten of billen.

 
Er is geen goed of fout. Het is puur een kwestie van een bepaalde voorkeur voor iets hebben. Máár, soms kunnen deze voorkeuren bepaalde dieperliggende openbaringen tonen van het karakter van een man, zo blijkt uit een studie.


De wetenschap

Hoe dan ook, in the end reflecteert een man de voorkeur voor billen of borsten altijd op zichzelf. Tijd om de wetenschap erbij te halen! Gene Expression, een blog die gespecialiseerd is in genetische dingen, onderzocht de verschillende fysieke voorkeuren van mannen over het lichaam van een vrouw. Daar kwam ook gelijk een onderzoekje naar de dieperliggende betekenis bij kijken. Want of mannen op borsten of billen vallen, zegt ook meteen iets over hun karakter.
 
Borstenmannen
Als je als man veel over zou hebben voor een vrouw met een flinke partij boobs, zul je waarschijnlijk ook veel sporttijdschriften lezen. Borstenmannen zijn vaak ook degene die graag in het middelpunt van de belangstelling willen staan. ‘Onafhankelijkheid’ is het sleutelwoord voor mannen die borsten verkiezen boven billen. Ook hebben borstenmannen vaak niet echt problemen te bespreken en houden ze alles lekker voor zichzelf. Nog een interessante bevinding is het feit dat mannen die van boobies houden, sneller zullen gaan roken. Ook de mode kan een rol spelen in de voorkeur voor grote of kleine borsten. Kleine boobs met kleine lichamen zie je veel in de modellenindustrie en dit kan dus een rol spelen in hun visie op schoonheid.
 
Billenman
Gaat de voorkeur bij een man uit naar grote billen, dan is er behoefte aan orde en netheid. Ook hebben billenmannen de neiging om te werken bij business gerelateerde banen. Banen met een hoge waarde en structuur. Ook prestatieontwikkeling staat hoog in het vaandel bij mannen die van booties houden. Mannen die graag aan anale seks willen, zijn vaak ook de mannen die billen boven borsten verkiezen. Maar goed, lang verhaal kort. Uiteindelijk heeft iedere man zo zijn eigen voorkeur. Dus wanneer hij jouw vraag beantwoord met of hij een billen- of borstenman is, kun jij al flink wat ontdekken van zijn karakter. Hoe handig!

Is jouw lover een borsten- of een billenman?