Wat alleen vrouwen begrijpen die altijd honger hebben

Vrije tijd door Sascha

‘Forever hungry’ is jouw levensmotto en de quote die op de achtergrond van jouw telefoon staat. Eten, eten en nog veel meer eten. Dat is het enige waar jij aan denkt. En nee, niet omdat je per se honger hebt, een pure hobby-eter ben jij.

 
Chips, chocola, snoep, sushi. Alles gaat er bij jou in en je staat altijd open voor nieuwe dingen proeven. Na een half uur ben jij al weer van je misselijkheid af en kan jou maagje weer een nieuwe lading innen. Herken jij jezelf in onderstaande dingen?


Die volle maag is van korte duur

Kotsmisselijk ben jij wanneer je als een bezetene hebt zitten vreten. Helaas is die misselijkheid en die volle mag maar van korte duur, want een half uur later ben jij alweer aan het bedenken wat jij eens zal gaan eten. Zelfs met all you can eat Sushi kun jij na een half uur weer opnieuw beginnen.
 
24/7 eten
24/7 fladderen er hamburgertjes, frietjes, ijsjes en sushirolletjes voor je ogen langs. De hele dag door denk jij aan eten. En als je niet aan eten denkt, dan ben je waarschijnlijk aan het eten en staat je verstand even op pauze. Het is puur eten om het eten, want 24/7 honger hebben is natuurlijk niet helemaal wat er aan de hand is.
 
Overal eten om je eten
In je bed liggen kruimels, op je bureau staat een lading eten en de koelkast puilt ook uit. Overal in jouw huis is eten te vinden. Breekt er nog een keer een ijstijd aan waardoor jij je huis niet meer uit kunt? No problemo! Met jouw voorraadkast kun jij zo nog een jaartje doorteren zonder de deur uit te hoeven. Vreetzak!


Brakke dag

Het flink op een zuipen hebben gezet en de dag erna kotsmisselijk in bed moeten liggen. Niet bewegen, dan gaat het heel misschien net goed. Maar zelfs door de misselijkheid van je brakheid heen, denk jij nog aan eten. En wat kun jij er dan van balen dat je het niet naar binnen durft te krijgen, uit angst dat het er meteen weer uitkomt.
 
Emotie-eter
Het is al helemaal gedaan wanneer jij een emotioneel wrak bent. Dan breekt de hel pas echt los. Chocola, ijs, zakken snoep. Het maakt allemaal absoluut niet uit, als het maar eetbaar is. Je eet niet omdat je honger hebt, maar omdat eten jou blij maakt. Dat is precies wat je op dat moment nodig hebt.
 
Ik ga op reis en ik neem mee…
Eten, eten en nog eens eten. Hele kratten gaan er mee op reis. Wat er allemaal in die kratten zit, dat weet jij zelf niet eens meer. Meestal ga jij zelfs met de auto op vakantie, aangezien zo’n grote hoeveelheid eten meenemen in het vliegtuig niet is toegestaan. 
 
Ben jij ook een forever hungry persoon?