Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Nieuwe beha nodig? Dit moet je doen!

Mooie lingerie: mannen zijn er dol op, maar wij ook! We voelen ons supervrouwelijk als we kunnen rond paraderen in een sexy setje. Het gaat natuurlijk niet alleen maar om de looks, onze boobies hebben ook een passend model nodig. 
 
Voorgevormde cups, strapless beha’s, plakbeha’s en exemplaren waardoor die lekkere jetsers flink worden geaccentueerd: je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Je zou het spontaan benauwd krijgen van al die mogelijkheden die je favo lingeriewinkel te bieden heeft. Nogal wiedes dus dat half Nederland maar de verkeerde lingerie voor zichzelf blijft kopen. Daar moet wat aan gedaan worden en wij gaan je hierbij helpen. Met dit simpele stappenplan geef je jouw meisjes de bra die ze verdienen. 
 
 
Stap 1: Geld moet rollen
Als je het er je altijd makkelijk vanaf maakte met een goedkoop setje van de winkel waar je ook van die lekkere rookworsten kan scoren, hebben we helaas slecht nieuws voor je. Goedkoop is niet altijd duurkoop, dat geven we toe, maar in het geval van je boobs is dat wel zo. Schraap alle centen die je nog hebt bij elkaar en schaf een fatsoenlijk exemplaar aan. Dan maar even een paar keer géén Starbucks, die rijpe perzikjes van je zullen je er zo dankbaar voor zijn!
 
Stap 2: Laat je opmeten
Als je dan toch in zo'n fancy lingeriezaak bent dan kun je je net zo goed gelijk even laten opmeten. Wat was de laatste keer dat je dat hebt gedaan?! Vast langer geleden dan je je kunt herinneren, geef maar toe! Het beste is om dat een keer in het half jaar te doen, maar vaker is natuurlijk altijd beter. Je titties kunnen namelijk best vaak van vorm veranderen, en dus ook van cup- of omtrekmaat. De specialisten in zo'n winkel hebben in hun leven al zoveel borsten gezien in alle soorten en maten, je hoeft je dus echt niet bezwaard te voelen!
 
Stap 3: wat voor decolleté wil je bereiken? 
Oke, de juiste behamaat heb je nu dus gevonden. Maar dan ben je er nog niet, er zijn namelijk ontelbaar veel modellen denkbaar voor jouw Bep en Truus. Tussen de Magic Boost-lijn van Triumph vind je vast een geschikt exemplaar. Heb jij een paar flinke bloemkolen en vind je dat het wel wat subtieler mag, dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een shape-up beha. Deze geeft jouw twee pluspunten een mooie rondere vorm en verdeelt de verhoudingen beter. Wil je graag een sexy decolleté waar iedere gozer stijl van achterover slaat, dan is een push-up beha dé oplossing voor jou! Deze lift je liefdesballonnen en maakt ze net een stukje ronder. Wil je toch wat minder opvallends in je kast hebben hangen, ga dan voor de lift-up beha. Deze sexy bra geeft je een prachtig, maar subtiel decolleté en zorgt ervoor dat die zachte kussentjes wat meer aanwezig zijn. Hartstikke handig als je maar kleine boobs hebt, maar ook als je al een kind hebt gekregen en je vrouwelijkheden zijn veranderd in theezakjes.


 
Stap 4: Try it on
Hoe heerlijk zou het zijn als je een sexy beha uit het schrap kon trekken en deze meteen als gegoten zit? Je hoeft alleen nog maar een sprintje te trekken naar de kassa en je pinpas te voorschijn halen. Helaas, dat gebeurt niet vaak. Als een beha jouw maat is, betekent dat helaas nog niet dat hij ook perfect op je kokosmacronen aansluit. We wish! Neem dus even de tijd om het pashokje in te duiken met het exemplaar van jouw keuze. De verkoopster adviseert je graag of dat zwoele setje ook bij jouw vrouwelijkheden past. 
 
Stap 5: Even bewegen 
Hoe je weet of de bra geschikt is voor jouw lichaam en figuur? Beweeg even in de beha om te kijken of hij ook echt lekker zit. Een beugel die in je oksel prikt tijdens het lopen is natuurlijk vreselijk pijnlijk en bloedirritant. Wriemel ook even wat met de bandjes. Moeten ze strakker of juist wat losser? Soms kan een cup namelijk te groot lijken wanneer de bandjes te slap hangen. Door de bandjes goed af te stellen, vormt de cup zich mooier om je borst en zit-ie zoals het hoort! 
 
Stap 6: Trek je kleding over de beha aan
Het wonder is geschiet: je hebt eindelijk een hele fijne beha gevonden die goddelijk zit. Je vindt hem ook nog leuk staan, wów. Yes, gefeliciteerd! Maar je weet pas of hij écht goed bij je boobies en lichaam past wanneer je je kleding erover aan doet. Trek even je shirtje over de beha aan en draai een rondje in de spiegel. Bewonder jezelf maar van alle kanten, dan weet je het zeker! Tevreden met het resultaat? Te gek! Dan kun je met een heerlijk voldaan gevoel (wel weer aangekleed, uiteraard...), naar de kassa lopen! 

 
Ben jij benieuwd welke behamaat jij hebt? In een Triumph-winkel kun je je behamaat laten meten. Vind je het lastig om een verkoper zomaar aan haar mouw te trekken en om een meting te vragen? Dan kun je bij Triumph ook eentje online boeken! Zo kun je jezelf er vast op voorbereiden en weten zij ook dat je die dag komt voor een meting!