Lifestyle
Lifestyle

Tekenen dat je een echt vaderskindje bent

Hij behandelt je als een prinsesje en is er altijd voor je als je hem nodig hebt: een daddy’s girl zijn is heerlijk. Je vader is de belangrijkste man in je leven en dat zal hij ook altijd blijven. Geen knappe vent die daar tussenkomt!   

Sommige chicks bellen hun moeder voor elke scheet die ze laten, maar jij hebt zo’n band juist met je vader. Zijn mening is het allerbelangrijkst bij alle mijlpalen in je leven en je vindt hem de geweldigste persoon op aarde. Dit zijn de 8 tekenen dat je een vaderskindje bent!


Bron
 
1. Je belt hem als eerste als je goed nieuws hebt of je juist hartstikke klote voelt over je dag. Je vader wordt nooit moe van jouw gezeur, maar heeft al het geduld van de wereld wanneer het op zijn prinsesje aankomt. Lief!
 
2. Elke nieuwe lover vergelijk je onbewust met je eigen vader. Je wil natuurlijk wel dat hij minstens zo goed is voor je als de belangrijkste man in je leven. 

3. En als jij dat niet wil dan regelt pappie dat wel voor je. Begint het een beetje serieus te worden tussen jou en je scharrel dan moet hij eerst de goedkeuring van je vader krijgen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan… Jammer voor hem, maar de mening van daddy is nu eenmaal erg belangrijk voor je. 


Bron

4. Gelukkig voor mister loverlover is er nog wel hoop aan de horizon. Als hij eenmaal is goedgekeurd door paps dan weet hij dat het goed zit tussen jullie. Je vader vindt hem een prima gast, dus dat zegt wel wat over de relatie.
 
5. Na een avondje flink stappen mis je nét de laatste bus naar huis. Fuck! Met hangende pootjes bel je je vader op voor een lift naar huis. Vindt hij niet erg, hij lag namelijk al de hele nacht met open ogen in bed tot je thuis zou komen.    
 
6. Wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen in je leven is je vader de eerste die je om advies vraagt. Is niets mis mee, je weet namelijk dat paps met al zijn levenservaring een goede raadgever is. 

Bron
 
7. Hou je plotseling een stuk maand over? Geen probleem! Het is natuurlijk nooit leuk en eigenlijk rete gênant, maar pappie zorgt ervoor dat je niet de rest van de maand op brood hoeft te leven. Geen gemaar mogelijk. Pfieuw! 

8. Je vader is degene die je de belangrijkste lessen heeft geleerd in het leven. Hij vindt het prima als je een keer op je bek gaat, maar is er vervolgens ook altijd voor je om je weer overeind te helpen. Je mag nooit of te nimmer opgeven, is zijn mantra. Thanks pa!

Herken jij jouw vader in deze punten?