Lifestyle
Lifestyle

Waarom independent women fantastisch en sexy zijn


Vrouwen die hun eigen boontjes doppen, vinden mannen maar wat sexy. Lekker je eigen ding doen en je eigen zaakjes op orde hebben. Een vrouw met een eigen uitgesproken mening, ze zijn er gek op. Ladies, we run the world!
 
Het is belangrijk om altijd op eigen benen te kunnen staan. Vrouwen die volledig afhankelijk zijn van een man… Nee dames, we leven in 2016. Vrouwenemancipatie! Om de volgende redenen vinden mannen onafhankelijke vrouwen maar wat sexy. Girlpowerrrrrr!


Hard to get
Als jij hem eigenlijk helemaal niet nodig hebt, wil hij jou alleen maar meer. Het zit in de oerheid van de man om te vechten voor zijn prooi, dus ben jij een beetje hard to get… Dit werpt vanzelf zijn vruchten af, geloof ons maar. Hij vindt het alleen maar heel erg sexy om te zien dat jij jouw zaakjes zelf wel kunt regelen. Vrouwen die volledig afhankelijk zijn van een man, worden niet echt als aantrekkelijk en sexy gezien.
 
Je weet wat je wilt
Onafhankelijke vrouwen weten wat ze willen en waar ze voor staan. En zeg nou zelf, als een man weet wat hij wil en zijn zaakjes op orde heeft, vinden wij dit toch ook alleen maar aantrekkelijk en sexy? Vrouwen die hun eigen pad uitstippelen en hun eigen walk of shame durven lopen, vinden mannen maar wat leuk om vanaf de zijlijn te bekijken. Natuurlijk, een man wil zijn partner met alle liefde beschermen, maar als dat om wat voor reden dan ook eventjes niet gaat, willen ze wel dat je het ook alleen kunt.


Eigen mening
Vrouwen die hun mening durven te geven, vinden mannen sexy as hell. Mannen vinden heel belangrijk dat een vrouw zich durft te uiten en haar eigen grenzen durft aan te geven. Natuurlijk niet op een bitchy manier, maar je mag best zeggen wat je ergens van vindt. Onafhankelijke vrouwen die zeggen waar het op staat en waar ze voor staan, daar houden mannen van!
 
Minder praten, meer doen
Mannen vinden het sexy als een vrouw niet alleen maar praat, maar ook daadwerkelijk dingen onderneemt. Heb jij je vriend lief, zeg dat dan niet alleen, maar laat het ook merken door bepaalde dingen te ondernemen met hem. Vind je je vriend sexy? Trek die jarretels uit de kast en verras hem. Geloof ons, met dit soort acties (door gewoon lekker te doen) maak je hem gek!
 
Ben jij ook liever zelfstandelijk dan afhankelijk?