Waarom trio's absoluut fantastisch zijn

Intiem door Elsemieke
Seks is heerlijk! Zo niet, dan doe je waarschijnlijk iets verkeerd. We vinden we het ook heerlijk om naar twee mensen te kijken die de horizontale tango dansen. Waarom zou je die twee niet combineren? Yep, we hebben het over een trio! 

Een threesome: iets wat je minimaal één keer in je leven gedaan moet hebben. Jij en je lover zijn stapelgek op elkaar, maar jullie seksleven kan wel een oppepper gebruiken. Een trio is dan misschien niet iets waar je direct aan denkt, want het ligt nog behoorlijk in de taboesfeer. Waarom zou je je fantasie niet in werkelijkheid laten gaan? Dit zijn zes redenen waarom een trio fantastisch is!


Fantasie laten uitkomen
Geef maar toe, ook jij hebt stiekem de fantasie om het een keertje met twee leuke guys te doen in plaats van één! All eyes on you, heerlijk toch? Of misschien heb je wel de lang gekoesterde wens om eens een chick te betrekken bij julllie liefdesspel. Waarom zou je dat dan niet een keer in het echt doen? Spannend!
 
Seksualiteit 
Het is heel goed voor je om je eigen seksualiteit te ontdekken. Daar leer je van wat je nu écht lekker vindt in bed. Lekker experimenteren dus! Door uit je comfortzone te treden ontdek je je eigen lichaam en leer je tegelijkertijd ook je grenzen kennen. Do we need to say more?


 
Waarderen wat je hebt 
Dat er een andere chick is die seks wil hebben met jouw boyfriend zegt maar één ding: hij is hartstikke hot! Dat wist jij natuurlijk allang, maar extra bevestiging dat mister loverlover nog goed in de markt ligt is natuurlijk altijd fijn. Als je je jaloerse gevoelens opzij kunt zetten dan vind je het misschien wel heerlijk om hem te zien genieten met een andere vrouw. 

Van jaloezie naar lust

Je vent zien rampetampen met een ander maakt je gek, logisch! Maar in plaats van deze jaloezie om te zetten in boosheid, kun je dat ook omzetten in lust. We willen allemaal wat we op dat moment niet kunnen hebben.  
Bischierig
Een trio is misschien wat voor jou als je nieuwsgierig bent naar seks met een chick, maar je vriend niet wil bedriegen. Als je ook twijfelt of je biseksueel bent kun je een keertje een vrouw tussen de lakens uitnodigen. Mits je lover daar ook achter staat natuurlijk. Misschien denk je daarna wel: 'dat was eens maar nooit weer'. Of niet natuurlijk...

Boost voor je zelfvertrouwen
Als je comfortabel genoeg bent om een derde persoon jullie slaapkamer binnen te laten, weet je dat het goed zit in de relatie en ook met je eigen zelfvertrouwen. Je waardeert je eigen lichaam en schaamt je niet voor een ander, met of zonder kleren. You go girl!

Heb jij weleens een triootje gedaan?