Sexdust: oplossing of overbodig?

Intiem door Vrouwen redactie

De blauwe pil kan de prullenbak in, want er is iets nieuws om zin op te wekken. Sexdust is een poeder waarvan je meer energie moet krijgen dat naar de 'goede' delen van het lichaam stroomt. En het positieve: het is niet alleen voor mannen, maar het werkt ook voor vrouwen.

Het poeder bestaat uit verschillende Chinese kruiden, cacao en stevia. Niet heel veel bijzonders dus, maar toch zou je er meer energie van moeten krijgen. Je zou er ook een soort seksuele flow van moeten krijgen. Je betaalt er alleen wel wat voor. Voor een potje van ongeveer 225 gram betaal je 60 dollar. Dat komt neer op ongeveer 53 euro. Je moet er dus wel wat voor over hebben. Het poeder is wel makkelijk te gebruiken. Je kunt namelijk een beetje in je favoriete drankje doen. Warm of koud, dat maakt niet uit.

Of het de volle 53 euro waard is, daar zijn de meningen op internet over verdeeld. Er zijn verschillende mensen die het poeder geprobeerd hebben. De één is heel positief en vindt het helemaal geweldig. Maar de meesten zijn toch wel negatief over het poeder. Je zou het een kans kunnen geven, maar 53 euro is wel heel veel geld.

Wat vind je, overbodig of vind je het een kans waard?

Bron, bron, bron, bron