Struggles met vroeg opstaan? Probeer deze outfit!

Lifestyle door Elsemieke

Weiger jij in de vroege ochtend je nest uit te komen omdat jij en je dekbed onafscheidelijk zijn? Je zou hem het liefst óveral naartoe slepen. Misschien kun je dan binnenkort wel je droom leven! En dat bedoelen we letterlijk. 

Voor de diehard uitslapers onder ons hebben we hartstikke goed nieuws. De Britse hotelketen Jury’s Inn heeft namelijk dé perfecte oplossing als je een innige band koestert met je warme bed. Kom maar op met die 24/7 comfort, want de hotelketen heeft een heus dekbedpak geïntroduceerd!
 

Bron
 
Snoozen
Yes, je leest het goed: een outfit die bestaat uit dezelfde zachte vormen als je geliefde slaapplek. Wij zouden zeggen: een ideale kantoorlook! Moet je baas er maar rekening mee houden dat jij geen ochtendmens bent. Dat blijkt ook uit het onderzoek van Jury’s Inn onder 2500 volwassenen. Het blijkt namelijk dat meer dan de helft van de Britten elke ochtend op de snoozeknop ramt. Een veel te korte nacht, de temperatuur buiten en zenuwen voor een nieuwe werkdag zorgt ervoor dat ze het liefst de hele dag in bed blijven liggen.
 
Oversized schouders
Vanwege het aankomende zomerseizoen gaat deze zondag de klok een uur vooruit en blijft het dus langer licht. Met een uurtje minder slaap in het vooruitzicht lijkt zo’n dekbed suit ons de ideale oplossing. Het pak bestaat uit een lekkere warme, gevoerde kraag die je ook kan gebruiken als kussen. Tel daar een paar oversized schouders bij op en je bent verzekerd van een beetje extra personal space in de drukke ochtendspits. Kom maar op met die jaloerse blikken!
 
Zou jij zo'n dekbedpak willen aanschaffen?