Tekenen dat je bed je allerbeste vriend is

Vrije tijd door Sabine
Aan het einde van de dag zijn we blij wanneer we weer in ons bed kunnen glijden. Het gevoel dat je bed je bezorgt wanneer je eindelijk je vermoeide hoofd op het kussen kunt leggen, is onbeschrijfelijk! Je weet het zeker: je bed is je beste vriend! 
 
Vroeger wilden we nooit naar bed, dan wilden we opblijven tot papa en mama ook naar bed gingen, maar nu zoeken we ons bedje liever eerder dan later op. We houden nu eenmaal onvoorwaardelijk van ons mandje. Dit zijn de tekenen dat ook jouw bed je beste vriend is!  
 
Je gebruikt je bed als bureau
Hoppa! Laptop op schoot, schrijfblok plus schrijfgerei naast je en een dampende kop thee op je nachtkastje en je kunt losgaan! Als je bovendien effe tussendoor een powernap wilt doen, hoef je alleen maar je laptop aan de kant te schuiven. 
 
 
Prima eettafel 
We combineren onze twee favoriete bezigheden al te graag: eten en in bed luieren. Eten in bed is dus perfect! Veel leuker dan die eettafel. Bovendien ook veel spannender. Als je nu knoeit, staat er veel meer op het spel. 
 
Je zorgt heel goed voor je bed 
Je verschoont ‘m toch zeker een keer in de week. Oké, anderhalve week. Dat is dus zeker 12 keer vaker dan je huisgenoot de lakens verschoont. Ze snappen gewoon niet de magie van een fris bed. Dit doe je overigens ook omdat je anders ’s nachts in de chipsresten moet slapen.
 
Je draait je matras om
Over goed voor je bed zorgen, jij draait je matras regelmatig om! Veel mensen onderschatten de kracht van een omgedraaid matras, maar jij weet dat dit écht helpt om je matrasje beter te onderhouden en bovendien om lekkerder te pitten. 
 
Je hebt tienduizend verschillende dekbedovertrekjes 
Jouw bed vindt het ook geen straf om eens in een ander jasje gestoken te worden. 
 
Je test elk bed in de IKEA
Gewoon om te kijken of er eentje beter ligt dan dat van jou. Maar je hebt dan toch een beetje het gevoel dat je vreemdgaat en rent snel weer naar je eigen crib. 
 
Je gaat extra vroeg naar bed 
Omdat je dan lekker in dat donsbed van je kan liggen! Nee, je gaat niet meteen slapen zoals de meeste mensen wanneer ze in hun bed duiken. Nee, jij gaat dan gewoon nog een paar uurtjes chillen voordat je gaat slapen.  
 
Tv kijk je vanuit je bed
Vanaf de bank tv kijken is zó 2015. Lekker chill vanuit je bed! Bovendien hoef je dan alleen maar op de uitknop van de afstandsbediening te drukken als je wilt slapen. Of nog niet eens, je rolt in je slaap toch niet op de tv. 
 
Je ligt altijd schuin in je tweepersoonsbed
Plek voor een vent is d’r niet hoor. Nee, dat bed is alleen voor jou! Oké, en je laptop. 
 
Je verwent jezelf regelmatig met een nieuw kussen
Het állerbeste voor jouw hoofdje! Maakt naar bed gaan toch net wat magischer. 

Waarom is jouw bed je beste vriend?