Bizar nieuws van vrijdag 15 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: twee homo pinguïns verhuizen naar dierentuin met alleen maar mannetjes (lief!), er komt Pokémon-lingerie en je poes is gezond voor degene die down under gaat.

Homo pinguïnpaar
Stan en Ollie, twee verliefde mannetjes pinguïns, gaan binnenkort van Berlijn naar Hamburg verhuizen. Dit moet omdat ze homo zijn. Ze onttrekken zich aan het Europese fokprogramma. De twee hebben nog nooit gebroed. In Hamburg kunnen ze hun lol op, want daar verblijven alleen maar mannetjes. Kort verhaal lang.

Pokémon lingerie
Als je aan Pokémon denkt, denk je waarschijnlijk aan zondagmorgen in je pyjama op de bank. Maar nu is er iets nieuws: Pokémon-lingerie. Een Japans modemerk komt met een ‘erotische’ versie van het tv-programma. Ze beginnen met een Pikachu-collectie. Het is maar wat je onder ‘erotisch’ verstaat. Kort verhaal lang.

Je poes is gezond
Je hebt nu een goed excuus om een goede beurt te krijgen, want je poes is goed voor degene die down under gaat. In de afscheiding zitten gezonde bacteriën, die bijvoorbeeld ook in melk, brood en bier zitten. Het is dus ook niet zo gek dat er bier gemaakt wordt van deze afscheiding. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron