Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Tekenen dat jij en je bestie net een stel zijn

Jullie zijn hartstikke hetero, maar wanneer jullie in elkaars gezelschap zijn, lijken jullie net een stel. Dear god, getrouwder dan jullie kunnen mensen niet zijn! Waaruit dat blijkt? Deze volgende tekenen lijken ons alleszeggend! 
 
Het heeft niets met bicuriousheid te maken en het is ook niet zo dat jullie de verstokte vrijgezellen zijn die geen man aan de haak kunnen slaan. Jullie zijn gewoon beste vriendinnetjes en soms lijkt het inderdaad alsof jullie een stel zijn. En eigenlijk vinden jullie dat helemaal niet erg! Benieuwd of jij en je bestie stelgedrag vertonen? Dit zijn de tekenen! 
 
Jullie delen eten in een restaurant 
Zij de ene helft van de pizza jij de andere. Zij de ene helft van het bolletje ijs, jij de ander. Zo kun je veel meer gerechten eten en kun je bovendien ook nog eens romantisch dineren. 


Jullie hebben een paar matchende outfits
Deze doen jullie uiteraard niet altijd aan, want dan denkt de hele wereld dat jullie gek zijn. Voor jullie is het genoeg om te weten dat het er is. 
 
Sieraad delen
Nee, het is geen ‘best friends’-kettinkje dat jullie halzen siert, maar de volwassenversie daarvan. Een mooi ring of een elegante ketting die jullie allebei hebben. Alleen maar schattig, toch?
 
Jullie fantaseren over jullie baby’s 
Hoe de combinatie van jullie twee eruit zou zien. Je hoopt vurig dat jullie kroost haar neus krijgt en niet die van jou. Arme kinderen. 
 
Jullie vinden dat jullie geen man nodig hebben
Wel leuk natuurlijk, een toyboy. Maar jullie zijn ervan overtuigd dat je beter een goede vriendin kunt hebben dan een vent! Heb je veel meer aan! Bovendien snapt ze je beter. 
 
Jullie geven elkaar te pas en onpas knuffels 
Gewoon omdat jullie het gezellig vinden. Liefde mag best geuit worden! 
 
Jullie worden samen tegelijk ongesteld
Jullie spenderen elke vrije minuut samen dus jullie lichamen passen zich daar ook een beetje op aan. Gevolg: jullie hebben op hetzelfde moment tijdens de maand chocoladecravings! Jullie willen later samenwonen
Misschien dat jullie het niet daadwerkelijk zullen doen, maar het lijkt je een fantastisch idee om samen met je bestie in een huis te zitten. En ja, je wilt best samen met haar in bed liggen. Jullie hebben wel een extra logeerkamertje voor als er mannelijk bezoek is. 
 
Mensen denken het 
Ja, jullie zijn wel een beetje klef en bef (op een hele leuke schattige manier), waardoor mensen zich weleens afvragen of jullie niet meer zijn van vriendinnen (ja, dat zijn jullie. Namelijk béste vriendinnen). Ach, en eigenlijk kun je ze het niet kwalijk nemen. Soms denk jij het ook. 
 
Waaruit blijkt dat jij en je bestie een stel zijn?