Seks & relaties / Seks
Seks

Wat je moet weten voordat je seks met je ex hebt

Seks met je ex is als een donut met een extra chocoladelaag. Je weet dat het slecht voor je is, maar het is zo lekker en makkelijk. Ben je echt vastbesloten om weer met ‘m in de kroonluchter te gaan hangen, besef dan deze dingen! 
 
We hebben allemaal wel onze redenen waarom we wel weer met onze ex de koffer in willen duiken. Het is gewoon lekker makkelijk en je weet precies wat je kunt verwachten. Van de seks dan. Seks met je ex kan namelijk ook andere gevolgen met zich meebrengen. Deze dingen moet je je realiseren voordat je een adult sleepover met je ex hebt. 


Je vriendinnen zullen het niet goedkeuren
Niet goedkeuren is misschien een groot woord, maar de kans is groot dat ze er niet helemaal achterstaan. Natuurlijk vinden je vriendinnen het niet erg dat je seks hebt, zij snappen ook wel dat je aan je trekken wilt komen. Maar het is meer de ‘met wie’-gedeelte waar ze zich zorgen om maken. Ze zijn bang dat hij je zal kwetsen, waardoor ze niet staan te springen om de seksescapades met je ex. 
 
Het betekent niet dat jullie relatie weer nieuw leven wordt ingeblazen
Het zou kunnen dat hij een simpel nummertje bij je wil halen en jij dit toelaat omdat je denkt dat hij je daarmee weer leuk gaat vinden. Helaas is dit de grootste denkfout van vrouwen wanneer ze met hun ex de zak induiken. Onthoud: hij gaat je hierdoor niet leuker vinden. 
 
Hij kan verwachtingen van je hebben 
Wanneer jullie de lakens weer met elkaar delen, kan het zijn dat hij bepaalde verwachtingen van je heeft die jij niet met ‘m deelt. Het zou kunnen dat hij verwacht dat jullie exclusief blijven terwijl jij ook best met anderen wilt rollebollen. Of hij ontwikkelt wel weer gevoelens voor je terwijl jij hem nu alleen nog maar ziet als iemand met wie je alle hoeken van de slaapkamer wilt ontdekken.  
 
Hij kan er naast jou nog wel een paar naast hebben 
Zeker wanneer jullie nog maar net uit elkaar zijn, kan het goed dat hij de markt wil verkennen en nog een paar andere dames in zijn rampetamplijstje heeft staan. Die booty call van hem kan betekenen dat hij niet heeft kunnen scoren of dat hij überhaupt geen zin heeft om moeite te doen voor een meisje. 


Je eigenwaarde kan er een flinke deuk door oplopen
Je weet wel dat jullie geen relatie hebben, maar zodra hij je niet meer wil om de seks, kan dat best wel even een klap in je gezicht zijn. Ook behandelt hij je nu waarschijnlijk heel anders dan tijdens jullie relatie. Knuffelde jij bijvoorbeeld graag, maar hij niet? Dan slaat hij dat nu waarschijnlijk met liefde over. Hij wil alleen seks en het liefst zoals hij het graag wil. Hij hoeft nu geen relatie met je te onderhouden en zal waarschijnlijk lekker doen waar hij zelf zin in heeft. 
 
Heb jij weleens seks gehad met je ex?