Momenten waarop we geen nee tegen hem kunnen zeggen

Lifestyle door Elsemieke

Terwijl hij zachtjes op zijn lip bijt en met zijn hand door zijn haar strijkt kijkt hij je zielig aan. Mogen hij en zijn vrienden vanavond alsjeblieft de woonkamer verbouwen tot mancave? Zucht, hoe kun je hem nou iets weigeren?

Mannen, we zijn gek op ze maar soms drijven ze ons ook tot pure wanhoop. Heb je je lover namelijk net stellig verboden om tot diep in de nacht thuis te komen, zet hij dat onweerstaanbaar zielige gezicht van hem op. Of erger nog, hij grijpt je bij je billen waardoor jij totaal weerloos bent. Euh, wát zei je ook alweer dat hij niet moest doen?!
 

Bron
 
We kunnen mister loverlover niets weigeren wanneer…
 
…. hij alleen een spijkerbroek draagt. Laten we eerlijk zijn dames, shirtless mannen zijn nu eenmaal hartstikke sexy, daar kunnen we niet omheen. En helemaal als het ook nog de jouwe is…
 
… zijn overhemd open hangt. Áls hij dan toch per se iets aan moet hebben dan is dat het liefst een open overhemd, wat ons betreft. Kunnen we zo lekker onze handen aan zijn lijf opwarmen. Sexy! 


 
… hij op zijn lip bijt. Hoe teasing is dat? Ja, dit is echt een gevalletje ‘hoe haal je een vrouw over tot dingen die ze eigenlijk helemaal niet op de planning had staan.' Misschien een tip voor stiekem meelezende mannen…

... zijn onweerstaanbare glimlach tevoorschijn komt. Zijn sexy smile herinnert je eraan waarom je ook alweer op hem gevallen bent. 


... je zijn handen op je billen voelt. En dat weet hij zelf ook dondersgoed, want het is zijn favoriete trucje om jou over te halen als hij zijn zin niet kan krijgen. Grmbl.

... hij ons overhaalt met een mooie bos bloemen. Stiekem willen we het niet toegeven, maar een romantische vent die af en toe iets liefs voor ons meebrengt vinden we fantastisch.

Op welke momenten kan jij geen nee zeggen tegen je lover?