Lifestyle
Lifestyle

Deze dingen deden jij en je beste vriendinnetje vroeger


Jij en je beste vriendinnetje hadden zo jullie dingen die jullie vroeger altijd samen deden. Don’t worry, jullie waren niet de enige. Aan al die fotoshoots, MSN-gesprekken en ondergekliederde agenda’s hebben wij ons allemaal schuldig gemaakt.
 
Van die typische dingetjes die ieder beste-vriendinnetjes-koppel deed en waar wij ons tot op de dag van vandaag absoluut niet voor hoeven te schamen. Heerlijk om terug te denken aan die dansjes die jullie samen maakten, die belminuten die er doorheen gejast werden en dezelfde items waarmee jullie samen mee naar school gingen.


Fotoshoots
Hele fotoshoots hielden jullie vroeger samen. Stad en land werd er afgezocht naar de beste locaties. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de webcam fotoshoots...
 
MSN’en
Uuuuurenlang zat jij met je beste vriendinnetje samen te MSN’en, inclusief de stickers die jullie naar elkaar stuurden en de geheime taal in jullie MSN-naam die alleen jullie begrepen.
 
Uren bellen
Bellen deden jullie net zo lang tot alle belminuten op waren. Heel af en toe liep de telefoonrekening nog wel eens hoop op, als jullie het weer eens niet konden laten om te bellen.
 
Dezelfde items dragen
Dezelfde zonnebril, hetzelfde jurkje of dezelfde ketting. Het maakte niet uit wat voor item het was, als jullie maar matchen en hetzelfde konden dragen.

BFF sieraden kopen
Vriendschapskettinkjes en armbandjes. Oneindig veel hebben jullie er versleten, aangezien die dingen binnen een week al stuk waren.


Allebei een pony knippen
Bijna elke tiener is weleens de fout in gegaan om een pony te knippen. Zo ook jij en je bestie. Geeft niks, vroeger was het inderdaad helemaal hip.
 
Agenda’s onderkliederen
Heerlijk, het nieuwe schooljaar beginnen met een nieuwe (nog) schone agenda. Maar voor jullie het wisten hadden jij en je beste vriendinnetje elkaars agenda alweer ondergekliederd.
 
Briefjes doorgeven
Stiekem tijdens de les briefjes schrijven en via via doorgeven aan elkaar. Wie kent het niet. En vergeet niet de angst die jullie hadden als jullie gesnapt werden en het voorgelezen werd.

Verkering voor elkaar vragen
Je ging natuurlijk niet geheel op eigen houtje jouw crush om verkering vragen, daar had je je beste vriendinnetje voor. Zij vroeg het voor je, en speelde daarna het antwoord aan jou door.

Dansjes
Minstens vijf dansjes per dag worden er bedacht en opgevoerd. Van jullie ouders werd verwacht dat ze een met een daverend applaus op de proppen zouden komen.


Van een mug een olifant maken
Grootse ruzies werden er gemaakt, om de kleinste dingen. Even was het dan ‘je bent m’n hartsvriendin niet meer’, maar twee seconden later was het altijd meteen weer goed.

Geheime taal
Samen je eigen geheime taal bedenken, het opschrijven en briefjes naar elkaar schrijven zodat niemand anders het snapte, op jullie twee na.
 
Gymles
Die twee uur durende gymles was ondraaglijk zonder je beste vriendinnetje. Daarom rekende jullie altijd precies uit waar jullie moesten gaan zitten om in hetzelfde team terecht te komen.
  
Herken jij jezelf en je beste vriendinnetje in bovenstaande dingen van vroeger?