Met déze online studies geef jij jouw creatieve mind een boost

Lifestyle door Elsemieke

De gedachte dat je maar één keer de kans hebt om te studeren, is tegenwoordig achterhaald. Als jij iemand bent die informatie opzuigt als een spons en zichzelf constant wil verbeteren, dan zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden. Zo kan je via een onine studie de vaardigheden waar jij aan wil werken, een boost geven. We verzamelden de leukste creatieve online studies voor je.

Onze favoriete online studies voor jouw creatieve mind 

Wilde jij altijd al leren hoe je de mooiste foto's en video's in elkaar zet, maar heb je nooit een fotografie opleiding gedaan? Heb je altijd al Spaans willen leren, maar was je tijdens de middelbare school niet gemotiveerd genoeg? Geen nood, want tegenwoordig zijn er online voldoende mogelijkheden om de skills van je dromen te ontwikkelen. We zetten onze favoriete online studies voor je creatieve mind op een rijtje.

Creatief schrijven: over een online carriêre gesproken: als jij jezelf bijvoorbeeld als copywriter op de kaart wil zetten, is het wellicht wel handig om een cursus creatief schrijven te volgen. Een leuke tekst schrijven is meer dan een portie inspiratie, dus om die skills te beheren kan je jezelf bijspijkeren door een online studie over aantrekkelijk schrijven te volgen. 

Adobe: Als jij een online carrière ambieert, dan is het wel handig als je wat Lightroom of Photoshop-skills beheert. Heb je echter een andere studie gedaan dan marketing of journalistiek, dan is de kans groot dat je geen vaardigheden in fotobewerking hebt. Gelukkig kan je je dit leren via een cursus van Adobe. Maak een account aan voor een gratis proefversie om te zien welke skills jij al in huis hebt.

Social media: Als je verder wil komen in je online business, dan kom je er niet onder uit: een online marketingstrategie en het gebruik van social media. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zoekwoordenoptimalisatie! Ga je je verdiepen in een online studie over marketing, dan leer je binnen no-time de kneepjes van het vak over online sales. 

Kies je online studie

Kan je niet wachten en wil je je nú direct aanmelden voor je favoriete online cursus? Bekijk deze pagina om direct naar je favoriete NCOI cursus te gaan. Een NCOI opleiding vinden die bij je past is niet zo lastig, want er zijn er maar liefst 500 om uit te kiezen. De Bacheloropleidingen, Associate degrees en HBO-programma’s kun je door heel Nederland volgen, zowel ’s avonds, overdag of op zaterdag. Handig, want zo kun je je studie bij NCOI makkelijk afstemmen op je baan en sociale leven.