Eigenaar festival Dance Valley wordt beschuldigd van verkrachting, hij ontkent

Lifestyle door Elsemieke

De juice kanalen staan er al een dag vol mee: de directeur van Dance Valley wordt beschuldigd voor verkrachting. Een Spaanse vrouw claimt dat zij door de organisator van Dance Valley en Dutch Valley zou zijn verkracht in haar woning, maar hij ontkent. De festival directeur is de vader van Sidney Bout van Temptation Island.

Eigenaar festival Dance Valley wordt beschuldigd van verkrachting 

Een 52-jarige Spaanse vrouw heeft op Instagram gedeeld dat zij door B., die onder andere Dance Valley en Dutch Valley organiseert, zou zijn verkracht in haar woning in Madrid. De vrouw zegt ook dat hij daar tot een paar weken geleden voor heeft vastgezeten in Spanje. Ze meent dat ze Brian Bout - inderdaad de vader van Sidney Bout van Temptation Island - ontmoette in een bar in Madrid. Hij wist haar vertrouwen te winnen door foto’s van zijn vrouw en pasgeboren kind te laten zien en namen te noemen uit de dancescene waar zij zelf ook mee gewerkt had. Later die avond zou hij haar verkracht hebben in haar eigen woning. Pas na geblaf van de hond van het slachtoffer zou hij gestopt zijn.

Vast in Madrid

Brian, oftewel de United Dance Company-eigenaar, ontkent de beschuldigingen van verkrachting, maar volgens de vrouw dreigde hij haar te vermoorden als ze over het incident zou praten. Ze liet zich daar niet door tegenhouden en wist de politie in te schakelen. De festival directeur werd diezelfde avond in zijn hotelkamer opgepakt, waar zijn vrouw en baby bij was. "Het klopt dat ik eerder dit jaar in Spanje ben aangehouden, maar in de strafprocedure die naar aanleiding van de beschuldigingen heeft plaatsgevonden, ben ik door de Spaanse rechter vrijgelaten. Ik ontken nog steeds de beschuldigingen van deze vrouw", schrijft B. in een verklaring.