Waarom het okay is om vrijdagavond thuis te blijven

Lifestyle door Priscilla N.

Het is weer vrijdagavond, het plannen van een stapavondje is weer in volle gang, maar niet voor jou! Jij blijft liever een avond thuis na een drukke werkweek en daar is helemaal niets mis mee. Lees hier de voordelen! 
 
… Je kunt een goed boek lezen.
 
... Naar hartelust bingewatchen. Orange is the new Black, Black Orphan, Suits, Mr. Robot… Eindelijk tijd voor de series die nog op de kijklijst staan.
 

 
… Lekker cocoonen met je lief.
 
… Of cocoonen met jezelf. Een heerlijke verwenavond; maskertje op, uitgebreide manicure, lekker lang in bad - als je een bad hebt. Heb je die niet? neem dan een lange hete douche met een lekker scrubbeurtje tussendoor.
 
You’re keeping your money in the pocket. Door thuis te blijven bespaar je een hoop geld. Tijdens een stapavond gaat er namelijk al gauw 100 euro doorheen.
 
...  Je kunt een filmmarathon houden.
 
… Je hebt eindelijk tijd om die ene vriendin die je al zo lang niet hebt gesproken even te bellen, sterker nog… Je nodigt haar bij jou thuis. Samen een filmmarathon houden is natuurlijk veel gezelliger.
 
… Je hoeft jezelf niet helemaal op te doffen. Lekker je huisklof aan, make-up eraf (voor zover dat nog niet eraf is gegaan gedurende de dag) en plat op de bank. Uiteraard met snacks binnen handbereik.
 

 
… Over snacks gesproken; je mag onbeperkt snacken. F#ck the diet, it’s weekend! En gelukkig heb je nog van alles in huis. 
 

… Zaterdagochtend wakker worden zonder een kater. Als je het ons vraagt is dit één van de top redenen om een vrijdagavond thuis door te brengen. Je voelt je de volgende dag niet als een graftak en je kunt nog van alles ondernemen. HOE FIJN IS DAT?

Blijf jij ook graag thuis op vrijdagavond?