Rozen geven met Valentijn? De mooiste bestel jij hier!

Lifestyle door Michelle

Een écht mooie bos rozen: daar word je toch gewoon gelukkig van? Deze sierlijke bloemen zien er niet alleen prachtig uit, ook hebben ze een heerlijke geur en ze zorgen ervoor dat jouw interieur even extra fraai wordt. Met Valentijnsdag op komst zijn de rozen niet aan te slepen maar de ene roos is zeker de andere niet.

Bij Ze.nl krijg je nu een exclusieve korting van 5 procent met de code LOVE21 op de beeldschone rozen van Luxerozen.nl! Bekijk hier de speciale pagina om de korting te verwerken!

Wil jij een écht een mooie bos rozen aan een dierbare geven op Valentijnsdag? Dan moet je even een kijkje nemen op Luxerozen.nl. De prachtige rozen die zij verkopen, komen direct van de Nederlandse topkweker Berg Roses vandaan. Elke dag van de week worden hier de rozen vers geknipt waardoor zij langer mooi blijven, tot wel tien dagen lang!

Bij Luxerozen.nl kan je kiezen uit tien verschillende kleuren rozen of een bos bestaande uit diverse tinten. De rozen worden verkocht vanaf tien stuks en afhankelijk van de grootte van de bos, worden deze bezorgd in een luxe geschenkverpakking of in een speciale doos met plastic vaas. Natuurlijk kun je de bos voorzien van een wenskaart met een persoonlijke boodschap om het cadeau extra speciaal te maken.