Koop een stukje Zara en ontvang 100 euro!

Lifestyle door Ze.nl

Altijd al eens willen beleggen, maar geen idee waar je moet beginnen? Met alle verschillende beleggingsites, fondsen en aandelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Toch is het gemakkelijker (en leuker!) dan je denkt. Voor nog geen tientje heb je namelijk al een aandeel in je favoriete modeketen. En als het goed gaat met dat bedrijf, dan is de kans groot dat het ook goed gaat met jouw aandeel... Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder.

Een aandeel in jouw favo modemerk

Wist je dat veel bedrijven in de fashion industrie verhandelbaar zijn? Dat betekent dat je aandelen in dat bedrijf op de beurs kunt kopen en verkopen. Voordat het nu een heel technisch verhaal wordt, kun je dit aandeel ook kopen bij online brokers. Voor jou als betrokkene fashionista, kan het leuk zijn om je eens te verdiepen in een aandeel in jouw favoriete modemerk. Bijvoorbeeld Zara, wat onderdeel is van Inditex.

Hoe werkt dat dan precies, een aandeel in een bedrijf hebben? Het is eigenlijk heel simpel: als het goed gaat met de mode-industrie, is de kans ook waarschijnlijk dat de waarde van jouw aandeel omhoog gaat. Het lijkt misschien spannend om in beleggingswereld te stappen. Toch is de fashionindustrie een stabiele sector. Iedereen heeft immers fashion nodig, dus dit zal waarschijnlijk constant blijven.

€ 100 starterskapitaal? Yes please

Lijkt het je wel wat, dat beleggen, maar wil je er ook weer elk moment uit kunnen stappen? Dat kan. Benieuwd waar je laagdrempelig in kan stappen? De Duitse beleggingswebsite Flatex met haar Nederlandse dienstverlening heeft momenteel een wel heel aantrekkelijke aanbieding. Als je daar nu een beleggingsrekening opent en een aandeel koopt, krijg je namelijk € 100 starterskapitaal. Als dat geen mooi begin is... En vind je het niets? Dan zeg je gewoon weer kosteloos op. Die € 100 mag je in ieder geval houden. Lees hier meer over hoe je een beleggingsrekening bij Flatex opent. 

-----

Disclaimer: Informatie op deze website is geen professioneel beleggingsadvies. Informatie is niet bedoeld als advies tot het kopen of verkopen van bepaalde effecten of effectenproducten. Beleggen brengt risico’s met zich mee. We adviseren altijd een deskundige dienstverlener te raadplegen voordat je financiële beslissingen maakt.